En skuffa matblogger, og tidenes dårligste Høstslipp på Meny Bærums Verk

Ja da var jo den store dagen her, 1. september, Høstslippet 2013, hvor butikkene blir fyllt opp med nyheter og ivrige matinteresserte går rundt og titter på de nye produktene og bestemmer seg for hvilke som virker interessante nok til å ta med seg hjem og vurdere, enten for seg selv eller på boggen. Jeg var en av de som løp på butikken i går og var klar for å titte og finne nyheter i alle hyller.

Men den gang ei. Jeg besøkte Meny Bærums Verk og de hadde så mye som EN nyhet, og den var gjemt bak de vanlige produktene som forøvrig lå blandet utover kjøleskapet... ikke spesielt innbydende. Det var ikke en gang et lite skilt om at her ligger det en nyhet og venter på deg! Det var virkelig et utrolig skuffende besøk, og det var helt tydelig at de ikke hadde gått inn for å forberede butikken for dette i det hele tatt. Butikken var ustelt, hadde rot i hyllene og om mulig, mindre utvalg enn vanlig. Jeg skjønner ikke at de ikke griper sjansen til å lage et event ut av dette, det må de da kun tjene på! Hva med å gjøre en big deal ut av det? Reklamere, rydde hyller, sette opp "nyhet" - lapper, eller rett og slett samle de nye produktene på et sted så folk tenker OI der var det mye nytt og spennende!

Når jeg ser på andre blogger, blant annet consuming.co, som jeg liker å lese, så blir jeg nesten litt hengenebb! (les: nedfor og ikke fornøyd) Der er det jo SÅ mye nytt og morsomt som jeg har lyst å henge fingrene i!

Nei jeg er skuffa, dette var en nedtur for en ivrig forbruker og matblogger!

Meny Bærums Verk, get on board!

Om du ikke skjønner hva i all verden jeg snakker om så kan du lese mer om det her: http://pluss.vg.no/2013/09/01/1346/1346_21384620

Stikkord:

2 kommentarer

Pco jenta

03.09.2013 kl.18:34

Jeg venter på soho , hapå sjokolade pålegg, nye mokka plata og den nye smash...men ikke funnet disse ennå...
Pco jenta: Jeg også! Spesielt Soho! Var i en annen butikk i dag og de hadde mye mer av nyhetene men ikke Soho. Fikk kjøpt meg noen morsomme nyheter da, så dette var oppturen til gårsdagens nedtur :)

Skriv en ny kommentar

Marie H. Roald -TheVanillaMonologues

Marie H. Roald -TheVanillaMonologues

29, Bærum

Dette er en blogg om alt jeg baker, mikser, tester og lager. Her vil du finne blant annet egne oppskrifter, egne matfoto, og produkttester av snacks og godteri. Kontakt: thevanillamonologues@hotmail.com Instagram: @TheVanillaMonologues

Finalist 2016 - Norges Beste Bakst Finalist 2015 - Norges Beste BakstFollow Follow on Bloglovin matbloggsentralen_logo1

Kategorier

Arkiv

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
hits