Produkttest: Q-Meierienes Vanilje yoghurt med Oreos!


Bildet er skamløst stjålet fra http://q-meieriene.no

Ja nei altså.. det er vel ingen som er sjokkert over at denne lille herligheten landet (helt av seg selv, mind you) i handlekurven min ista. Jeg greide faktisk å vente HELT til etter middag med å kaste meg over den lille stakaren. Jeg har sett flere som allerede har skrevet om denne, men jeg må faktisk si at jeg er litt uenig i de fleste beskrivelsene jeg har lest. Jeg har lest at den er alt for søt, smaker kjedelig, har alt for mye sukker og at den ikke kan regnes som mat i det hele tatt! Fysj og fy, snart kommer det vel frem at den har forårsaket 2.verdenskrig også kan jeg tenke meg.

Jeg har også tenkt å gå imot strømmen og legge konklusjonen øverst i vurderingen, gisp! Hva? Øverst? Ikke nederst med terningkast og gjennkjøpsvalg? Jeg vet, verden blir snudd på hodet, bare pust, det er en bra ting.

Så her er altså konklusjonen:

Jeg syntes den var god jeg! Jupp, yoghurten var søt og syrlig på samme tid. Ved første bit var ikke smakene så fremtredende, men de vokste etterhvert som man tok bit to og tre og da den var spist opp var det nesten litt trist, for den hadde vært så myk og god og koslig å spise. Oreos gir gode vibber!

Resten av vurderingen:

For meg er det ganske tydelig at dette ikke er en ta-med-som-lunsj-på-skolen-yoghurt, eller en sunn-mellommåltid-før-styrketrening- yoghurt. Den er en dessert, og jeg vil gå så langt som å si at de som er sjokkerte over sukkerinnholdet og "usunnheten" over dette produktet er passe naive som forventet noe annet. Det er Oreos, sugar covered fat. Har du lyst på en harmonisk dessert som ikke sprenger noen supergrenser eller er alt for det ene eller det andre så er denne derimot noe for deg. Ikke missforstå meg, den er ikke vanlig, men den er ikke så nytenkende at den pusher grenser, den er trygg og god. Thumbs up!

Angående embalasjen så ble jeg positivt overasket! Denne er veldig så sprek og flashy til Norsk å være og det fryder meg! Eneste jeg har å klage på er at lokket konstant datt av, men det er egentlig ingen fare i og med at yoghurten og kjeksen har hvert sitt innpakkede rom. Jeg likte til og med at boksen var litt glatt og avrundet.

Jeg syns også det var innmari morro at det er Q-Meieriene og ikke Tine som har fått denne dealen, jeg liker når de små selskapene stikker seg ut!

Side note:

Oreo yoghurt, jeg likte deg. Du var her for kun noen minutter siden og jeg savner deg allere, MEN. Og dette er men'et som er litt trist. Du kommer ikke til å overleve på det Norske markedet. Delvis fordi du driver og får veldig dårlig kritikk i media, og delvis fordi du ikke har noen naturlig plass i det hverdagslige kostholdet. Du er for "usunn" for de fleste. Men kanskje du blir servert som lørdagsgodt i tiden fremover før du blir tatt av markedet. Jeg håper på det, for du var god! Lykke til.

15 kommentarer

Christine Dattebayo c:

04.09.2013 kl.12:16

Skal få smakt den oreo yoghurten! Men sunn er den nok ikke... Skulle ønske det :/

Jan Johansen

04.09.2013 kl.13:16

Interessant at man ennå ikke har fått med seg at TINE representerer småbønder i Norge mens Q-meieriene er ett, stort selskap.

- TINE SA er et produsenteid samvirkeselskap og eies av 14170 mjølkeprodusenter

- Q-Meieriene AS er et meieriselskap hvor hovedaksjonær er Kavli Holding AS som eies 100% av O. Kavli og Knut Kavlis Allmennyttige Fond ? Kavlifondet.

Heidi

04.09.2013 kl.13:42

Ettersom selv en vanlig yoghurt inneholder mer sukker enn en cola, så vil jeg ikke si dette er en "harmonisk" eller sunnere dessert ;)..

Emilie

04.09.2013 kl.15:12

Må ha !

katrine

04.09.2013 kl.16:12

den høres jo helt ufattelig ekkel ut, liksom oreo og yougurth! men skal prøve den siden det var noen som tydeligvis likte den ^^

malene sb :)

04.09.2013 kl.16:23

Må prøves! :-) eeelsker oreo
Christine Dattebayo c:: Nei den er absolutt ikke sunn, derfor jeg tenker som lørdagsgodt eller dessert :) Men god var den!
Heidi: Jeg sa vel heller ikke at det var en sunnere dessert, men en dessert like vel, eller en lørdagsgodt. Jeg er godt klar over sukkerinnholdet i vanlig yoghurt, og spiser selv for det meste skyr :) Smak og behag :)
Emilie: Løp og kjøp! ^^
katrine: Haha ja jeg vet, jeg syntes også det hørtes litt spesielt ut, men ikke tenk! Bare spis!
malene sb: Det er du ikke alene om! :)

Andrea Victoria Stene Kinn

04.09.2013 kl.19:17

naam, må prøves!
Andrea Victoria Stene: Nesten alt med Oreos må prøves føler jeg :p

Anhthu Tran

04.09.2013 kl.20:07

Jeg har smakt den med nonstop, og den er faktisk utrolig god!!
Anhthu Tran: Å? Hmmmm da må jeg vel nesten prøve den også da! :)

Skriv en ny kommentar

Marie H. Roald -TheVanillaMonologues

Marie H. Roald -TheVanillaMonologues

29, Bærum

Dette er en blogg om alt jeg baker, mikser, tester og lager. Her vil du finne blant annet egne oppskrifter, egne matfoto, og produkttester av snacks og godteri. Kontakt: thevanillamonologues@hotmail.com Instagram: @TheVanillaMonologues

Finalist 2016 - Norges Beste Bakst Finalist 2015 - Norges Beste BakstFollow Follow on Bloglovin matbloggsentralen_logo1

Kategorier

Arkiv

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
hits