Allergivennlig-salg på Coop Mega, Gilde's nye klær og Norsk Gull fra Maarud!

Her om dagen svarte jeg på et spørsmål på Facebook lagt ut av dagligvarekjedden Meny. De lurte nemlig på hva man ville se på facebooksiden deres, og tar ellers imot ris og ros med tanke på sortement og utvalg. Så da sa jeg at jeg ønsket meg tilbudsavis på facebook (istedenfor i papirform), og at jeg ønsket meg tilbud på allergi-varer, ikke fordi jeg har allergier selv, men fordi jeg alltid ser sukkervarer og hvetemelsvarer på tilbud, og det må være utrolig kjedelig å føle seg utelatt og oversett. For det er faktisk veldig mange som ikke kan eller ønsker å spise de "vanlige" varene. Dessuten trenger man jo ikke å være glutenintollerant for å spise glutenfritt.

Selv har jeg en veninne som er vegeterianer (Hei Ida!) Og jeg merker at jeg ser litt ekstra i butikker og på nett etter vegan produkter som jeg vet hun hadde satt pris på, det vil si produkter uten animalske ingredienser, slik som melk.

Så ved en ren tilfeldighet så satt jeg og leste tilbudsavisen fra Coop Mega hos min mor, jeg får nemlig ikke tilbudsaviser selv da jeg prøver å forminske forbruket av papir i leiligheten min, and lo and behold: TILBUD PÅ ALLERGIVARER! Woop!


Dårlig mobilbilde fra tilbudsavisen.

Jeg ble så glad! Jeg tror jeg faktisk skal ta meg turen selv og kjøpe inn litt glutenfri og melkefri varer hos dem i næreste fremtid! Så om noen fra Coop Mega leser dette, tusen takk for at dere setter allergivarer likt som de "vanlige" varene, det vet jeg det er mange som vil sette pris på.

Nå mangler det bare salg på sukkerfrie varer så skal jeg være superfornøyd!

Apropos dagligvarer så var jeg innom Meny på Kolsås i dag og der fant jeg ut at Go' og Mager produktene fra Gilde har fått nye klær, jeg likte dem forsovidt, lilla, grønne og friske, og de skiller seg absolutt ut i påleggshyllen. Jeg liker det lilla veldig godt, og det varierer fra produkt til produkt om det er mest lilla eller mest grønt på pakken, som dere ser nedenfor her.


Begynner å bli relativt god på snikfotografering i matbutikken nå føler jeg!

Men ett lite drawback er at ved de produktene som har mye grønt på innpakningen så likner de veldig på innpakkningen til de økologiske kjøttproduktene deres (som jeg forøvrig er veldig glad for at de har begynt å produsere, håper på mer av dette!), og man kan derfor i farten tro at man får et økologisk produkt. Kanskje en annen frisk farge hadde gjort seg, blå eller turkis?

Andre som har tanker om det?

Jeg fikk også med meg de nye Maarud posene "Norsk Gull". Må ærlig inrømme at jeg falt veldig for designet, meeen 400 gram potetgull er kanskje litt for mye for denne magen.. man kan jo alltids dele men.. dele, virkelig? Og så sjekket jeg ikke prisen heller, det var urutinert av meg.. Anywho, tror disse kommer til å bli ganske populære. Selv savner jeg riflet salt potetgull som man fikk før i litt mindre poser. Norsk Gull-designet får du i riflet salt, paprika og salt og pepper for de som måtte lure på det. Her skulle jeg da legge ved et bilde av den med salt, som jeg sneik meg til å ta i butikken, men i og med at det bildet nekter å komme opp her så får jeg stjele et fra Maarud sine hjemmesider på facebook, jeg vet, jeg er en liten rakker.


Tenk om de hadde hatt effekter da? I would be so excited! Kjøp en pose få en Marius matboks for eksempel, eller en buff (sånn til å ha rundt hodet/hals) nå som det plutselig ble grisekaldt.


Er det bare jeg som aner at denne matbloggeren kommer til å gå fullstendig bananas i matbutikken når Vårslippet 2014 er et faktum? Good Lord, jeg får begynne å spare allerede nå.

 

 

 

 

#maarudpotetgull #maarud #norskgull #gilde #gildegoogmager #googmager #allergivennlig #glutenfri #soyamelk #rismelk #semper #alpro #anglamark

7 kommentarer

Kristin

13.01.2014 kl.21:40

Jeg savner også potetgull i mindre poser! Er så kjedelig å kjøpe en stor, for da spiser man som regel mer + at det ikke holder seg like ferkst når posen først er åpnet.
Kristin: Ikke sant? Og de hadde sikkert tjent godt på de små posene også, i og med at de sikkert koster mer per gram enn det de store gjør :) Win-win.

Kristin

13.01.2014 kl.21:52

Indeed! Husker de hadde de på ICA før, og da ofte på 10-kronerstilbud. Det var jo genialt ;)

Kanskje det hadde vært noe å foreslått på den Facebook-siden? ;) Ja til mindre potetgullposer!
Kristin: Det syns jeg vi skal gjøre! Ja de har det på...påpåpå.. hvilken kjede er det da... den store matbutikken på Sandvika Storsenter.. er det Ica tro?

Kristin

13.01.2014 kl.22:34

Hmm, jeg må lete litt her i Trondheim også. Hadde blitt så fornøyd om jeg fant slike små poser :)
Kristin: Lykke til! ^^ Om det er en stor Ica butikk i nærheten av deg så kanskje de har det der?

Kristin

14.01.2014 kl.12:38

Takk, jeg skal nok lete godt rundt omkring :) Vet hvor jeg skal starte nå ;) Krysser fingrene for at jeg skyter blink! ;)

Skriv en ny kommentar

Marie H. Roald -TheVanillaMonologues

Marie H. Roald -TheVanillaMonologues

29, Bærum

Dette er en blogg om alt jeg baker, mikser, tester og lager. Her vil du finne blant annet egne oppskrifter, egne matfoto, og produkttester av snacks og godteri. Kontakt: thevanillamonologues@hotmail.com Instagram: @TheVanillaMonologues

Finalist 2016 - Norges Beste Bakst Finalist 2015 - Norges Beste BakstFollow Follow on Bloglovin matbloggsentralen_logo1

Kategorier

Arkiv

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
hits