Vareslipp 17. Februar!


Bilde lånt fra side2.no

Leste nettopp denne artikkelen: http://www.side2.no/aktuelt/article3747886.ece

Bare jeg som gleder meg som en liten unge? Håper bare Meny og diverse andre butikker i nærområdet slenger seg på bølgen og faktisk gjør en liten innsats for at dette skal bli stas!

Merker det blir flere av produktene her som skal prøves hjemme hos meg! Kan nevne både Fjordland's nye lunsjprodukter, Polly peanøtter i sjokoladeplate og Synnøve Findens Gresk joggurt med vanilje *gisp* kanskje den til og med kan rivalisere min kjære Vaniljevile Skyr!?

Også veldig spent på Sørlands Chips Utvalgt For Sesongen, I mean Bacon og Honning? Hm...  Litt skeptisk til brunost på tube, blir ikke det egentlig bare prim? Eller tenker jeg helt feil? Dette er litt for spennende for en sart sjel!

Og var det noen som fikk med seg at Oreo kjeks kommer til å komme i nye varianter? VarientER! Det betyr kanskje at de har mer å rutte med enn den litt lunkne Freia sjokoladeplaten med Oreosmuler... Det er da lov å håpe.

 

#vårslipp #17februar #matprodukter #soexcited #pollypeanøtter #synnøvefinden #fjordland #meny #sørlandschips #brunostpåtube

7 kommentarer

Kristin

31.01.2014 kl.00:05

Jeg gleder meg også til en del av de nyhetene, både yoghurtene og sjokoladenyheter ;)

Håper de blir å finne i butikk snart :D
Kristin: Ja ikke sant?! De skal vist komme om et par uker..
Hm, spennande! Gleder meg til alle nye varene kommer på butikken :D krysser fingrene for nye, gode smaker i Skyr- ypghurten, hihi :)
Linda Marie Stuhaug: Jeg vet ikke med Skyr men det kommer mer gresk yoghurt fra Synnøve Finden iallefall, og nesten helt sikkert fra andre også. Har du smakt de nye mellommåtidene til Tine forresten? Det er tre versjoner, cottage cheese, gresk yoghurt og (kald!?) havregrøt med hver sin topping..
Eg har ikkje smakt noken av dei nei, men skal ikkje sjå bort ifra at eg kommer til å smake vertfall noken av dei :)
Linda Marie Stuhaug: Jeg gleder meg sånn jeg at jeg må nesten haha :p Eneste jeg er litt skeptisk til er kald havregrøt.. og cottage cheese, men det er bare fordi jeg syns konsistensen er så merkelig..

HAPPYBITE - Susanne Nesse

06.02.2014 kl.22:34

Oioi, spennende! :-D

Skriv en ny kommentar

Marie H. Roald -TheVanillaMonologues

Marie H. Roald -TheVanillaMonologues

29, Bærum

Dette er en blogg om alt jeg baker, mikser, tester og lager. Her vil du finne blant annet egne oppskrifter, egne matfoto, og produkttester av snacks og godteri. Kontakt: thevanillamonologues@hotmail.com Instagram: @TheVanillaMonologues

Finalist 2016 - Norges Beste Bakst Finalist 2015 - Norges Beste BakstFollow Follow on Bloglovin matbloggsentralen_logo1

Kategorier

Arkiv

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
hits