Vårsleppet 2014 har startet!

I dag var jeg i butikken for å kjøpe inn middag, og forventet egentlig ikke at de etterlengtede nyhetene skulle være i butikken før aller tidligst på mandag, men jammen om de ikke var på plass allerede! Det er en god oppmuntring når man er litt i halvveis form, hurra! Jeg kjøpte jo ikke alt jeg så, men jeg tok noen snikbilder, og jeg tok med noen nyheter som jeg har hatt lyst til å teste. Jeg tok til og med, med meg en nyhet som jeg allerede hadde fått tilsendt fra Maarud bare fordi den var så god! Jeg begrensert meg faktisk en del, så jeg tror det blir et par turer til i butikken snart! Her er det jeg plukket med meg i dag:
Blant de jeg gleder meg til å teste er Double Oreos! Her heter de vist bare Double, men i USA heter de "Double Stuffed Oreos" og det er akkurat det jeg har planer om å bli når jeg spiser disse; double stuffed! (Supermett...)

Som dere vet så elsker jeg å titte rundt i butikken etter nyheter og hadde det ikke vært for feberen så hadde jeg tatt meg en liten happy-dance midt i butikken. Takk til Meny på Rykkin for at de hadde hengt opp "Nyhet" merker på omtrent alle nyhetene, det er veldig hjelpsomt og gjør det litt mer gøy å gå på "jakt" mellom hyllene :)

Her er noe av det jeg fant:

 

 

Så, hvem gleder seg?

2 kommentarer

memoria

17.02.2014 kl.00:49

okååå double oreos coming my way. eller i'm coming their way :P
memoria: Ikke at jeg allerede har kjøpt to pakker eller noe...

Skriv en ny kommentar

Marie H. Roald -TheVanillaMonologues

Marie H. Roald -TheVanillaMonologues

29, Bærum

Dette er en blogg om alt jeg baker, mikser, tester og lager. Her vil du finne blant annet egne oppskrifter, egne matfoto, og produkttester av snacks og godteri. Kontakt: thevanillamonologues@hotmail.com Instagram: @TheVanillaMonologues

Finalist 2016 - Norges Beste Bakst Finalist 2015 - Norges Beste BakstFollow

Kategorier

Arkiv

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
hits