Produkttest: Nidar Fylte SjokoladeEgg med Kremet Melkefyll

Jeg fler at det er sjeldent jeg skriver en negativ vurdering av et produkt jeg har testet, men det blir litt feil skryte av noe jeg syns virkelig er et under middels produkt. Derfor skal jeg i dag skrive hva jeg syns om Nidar Fylte SjokoladeEgg med Kremet Melkefyll.

Da jeg frst s disse i butikken p fredag ble jeg ganske excited, jeg likte den friske turkise fargen p pakken og de ste gule kyllingene. Det minnet om pske. Det gledet meg ogs at det var et nytt produkt med melkekrem fordi det er virkelig en av mine favoritter og svidt jeg husker s finnes det n bare to produkter p markedet med melkefyll; Freia Melkebart og Freia Pskeegg. Jeg forventet vel at disse eggene skulle vre noe liknende Freia Pskeegg bare i mindre strelse. Det var de ikke.




Skuffelsen startet vel allerede da posen ble pnet og min med-tester Morten utbrt at "de er jo ikke runde!". I og med at det var egg s hadde vi vel begge forventet at de skulle vre formet som egg, men disse var eggformet p ene siden og flate p den andre siden. Litt kjedelig. De var heller ikke pakket inn individuelt, noe som ga dem et litt billig preg syns jeg. Men hei, pluss for ikke belaste miljet med enda mer papir!

Smaken var vel egentlig det mest skuffende. Sjokoladen ligger i et tykt hardt lag rundt kremen, og jeg er somregel veldig glad for mye sjokolade men denne var litt merkelig p smak og hadde en voks-aktig flelse i munnen. Melkekremen var ogs ganske hard og smakte i grunn ingen ting. Jeg hadde forventet en mykere krem med litt tangy men st smak slik jeg har opplevd melkefyll fra Nidar fr. Dere husker kanskje "Plommen i Egget" fra psken i fjor? Den syns jeg var veldig god og hadde kanskje sett for meg noe mer som den.


Bilde lnt fra Nidar.no

Med andre ord; ikke god smak og ikke god konsistens. Og da er det p en mte ikke s mye annet hente... Nei jeg ble virkelig skuffet ovet dette produktet, absolutt ingen vinner hos meg.

Disse kunne jo ha vrt s gode med bare et par sm endringer! Mye fyll og mye sjokolade er somregel veldig positivt, men her fungerte det bare desverre ikke...

Fant forresten ikke noe info om det nye produktet p Nidar.no, og ikke p Facebook siden deres heller. Det er ogs grunnen til at det bare ble et drlig mobilbilde av produktet og ikke noe offisielt bilde fra produsenten.

Terningkast; Nei.

#nidar #sjokolade #fylteegg #fyltesjokoladeegg #pske #pskeegg #melkekrem #produkttest #melkefyll #plommeniegget #mat #dessert #smgodt #godteri #matblogg #thevanillamonologues

7 kommentarer

Ninni Roald

23.02.2014 kl.18:09

Da slipper vi kjpe de.
Ninni Roald: Ja rett og slett.

janne helen

23.02.2014 kl.20:00

h nei! Jeg som trodde dette var akkurat det samme som "Plommen i egget" :/ Jeg ELSKET jo dem, men har ikke sett dem i butikken i r. Da blir det vel gode, gamle Freia Pskeegg her ;)
janne helen: Det var det jeg trodde ogs! Ja samme her, Freia Pskeegg... kanskje vi er heldige og Plommen i Egget kommer til psken?

Janemann

17.04.2014 kl.03:12

Ja, hva skal man si... Det strste problemet med dette produktet slik jeg ser det, er at melkekremen er altfor hard og st. Sjokoladen rundt selve kremen er ogs i hardeste laget, men hovedproblemet er melkekremens konsistens. Fjorrets variant (Plommen i egget) smakte nok bedre, men Freias variant overgikk den ogs. Synes det er ingen som har klart overg den enda. Liker vanligvis Nidar sin sjokolade best, men her m de se seg forbigtt av konkurrenten p alle plan!

Kjre Nidar, hvorfor m dere ha s mye sukker i? Dette var kvalmende stt, synes jeg. Dere kunne sikkert ha redusert sukkerinnholdet med 15-20% uten at folk hadde klaget av den grunn. Sukkeret "dreper" jo all smak. Hvis det er sukkersmak jeg vil ha, kjper jeg meg heller et sukkerspinn.

Hva med f hnene deres til legge noen mindre ste egg til neste pske? Foreslr ogs at dere lager dem sm og ovalformet snn som egg skal vre, med et ganske tynt lag sjokolade og med melkekrem som er myk og fin. Fr dere til dette? Hvis ikke, se til f lnt noen hner av Freia! :-D
Janemann: Kanskje du skal sende dette p en mail til NIdag? :)

Maja L

19.03.2016 kl.12:03

Heller et litt hardere "halvt" egg enn 188 tonn palmeolje konsumert hver eneste pske.

Skriv en ny kommentar

Marie H. Roald -TheVanillaMonologues

Marie H. Roald -TheVanillaMonologues

29, Brum

Dette er en blogg om alt jeg baker, mikser, tester og lager. Her vil du finne blant annet egne oppskrifter, egne matfoto, og produkttester av snacks og godteri. Kontakt: thevanillamonologues@hotmail.com Instagram: @TheVanillaMonologues

Finalist 2016 - Norges Beste Bakst Finalist 2015 - Norges Beste BakstFollow Follow on Bloglovin matbloggsentralen_logo1

Kategorier

Arkiv

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
hits