Her kommer oppskriften på de veganske Bounty ispinnene jeg snakket om i forrige uke!
Det er så nydelig vær i dag så det passer supert med is, spesielt en is uten raffinert sukker, som er både allergivennlig og smakfull!
Dere ser kanskje at sjokoladen på beltet er litt matt og kornete, men det skjedde ikke før den begynte å nå romtemperatur igjen, når den er helt frossen er den glatt og fin 🙂
Du trenger:
1 boks kokosmelk (full fat eller light)
2 ss mørk lønnesirup
1 ss sitronjuice
2 dl kokosflak
1 dl chocolate chips
——
100 gram vegansk sjokolade
1 ss kokosolje
store kokosflak
Pisk sammen kokosmelk, lønnesirup og sitronjuice til en jevn røre.
Ha i kokosflakene og chocolate chips og rør godt inn.
Fordel i ispinneformer og putt en ispinne i hver form. Jeg brukte papirsugerør, men du kan også bruke lokkene som følger med, plastskjeer eller ispinner. Blandingen bør være så tykk at pinnene kan stå av seg selv.
Når isen er fast smelter du sjokolade og kokosolje og venter til den er romtemperatur.
Deretter heller du sjokolade over isen og strør over kokosflak.
Legg isen på bakepapir i fryseren og la stivne.
Enjoy!
#vegan #vegansk #whatveganseat #ispinner #is #sommer #popsicles #dessert #dessertblogg #kakeblogg #bakeblogg #matblogg #matbloggsentralen
Dette så veldig godt ut i varmen 😀
Travelista: Spiste en i sola ista, det var ganske supert ^^
Tror jeg på du <3