Veganske Bounty Pops!

Her kommer oppskriften p de veganske Bounty ispinnene jeg snakket om i forrige uke!

Det er s nydelig vr i dag s det passer supert med is, spesielt en is uten raffinert sukker, som er bde allergivennlig og smakfull!

Dere ser kanskje at sjokoladen p beltet er litt matt og kornete, men det skjedde ikke fr den begynte n romtemperatur igjen, nr den er helt frossen er den glatt og fin :)




Du trenger:

1 boks kokosmelk (full fat eller light)

2 ss mrk lnnesirup

1 ss sitronjuice

2 dl kokosflak

1 dl chocolate chips

------

100 gram vegansk sjokolade

1 ss kokosolje

store kokosflak

Pisk sammen kokosmelk, lnnesirup og sitronjuice til en jevn rre.

Ha i kokosflakene og chocolate chips og rr godt inn.

Fordel i ispinneformer og putt en ispinne i hver form. Jeg brukte papirsugerr, men du kan ogs bruke lokkene som flger med, plastskjeer eller ispinner. Blandingen br vre s tykk at pinnene kan st av seg selv.

Nr isen er fast smelter du sjokolade og kokosolje og venter til den er romtemperatur.

Deretter heller du sjokolade over isen og strr over kokosflak.

Legg isen p bakepapir i fryseren og la stivne.



Enjoy!

#vegan #vegansk #whatveganseat #ispinner #is #sommer #popsicles #dessert #dessertblogg #kakeblogg #bakeblogg #matblogg #matbloggsentralen

3 kommentarer

Travelista

28.05.2014 kl.14:54

Dette s veldig godt ut i varmen :D

TheVanillaMonologues.

28.05.2014 kl.15:12

Travelista: Spiste en i sola ista, det var ganske supert ^^

Travelista

28.05.2014 kl.15:14

Tror jeg p du <3

Skriv en ny kommentar

TheVanillaMonologues.

TheVanillaMonologues.

29, Brum

Dette er en blogg om alt jeg baker, mikser, tester og lager. Her vil du finne blant annet egne oppskrifter, egne matfoto, og produkttester av snacks og godteri. Kontakt: thevanillamonologues@hotmail.com Instagram: @TheVanillaMonologues

Finalist 2016 - Norges Beste Bakst Finalist 2015 - Norges Beste BakstFollow Follow on Bloglovin matbloggsentralen_logo1

Kategorier

Arkiv

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
hits