Hjemmelaget Vegansk Sjokoladeis med Peanutbutter Cups!

Denne isen ble s mye bedre enn det jeg hadde forventet. Helt rlig var jeg litt skeptisk etter mitt forrige forsk p lage vegansk peanttsmr is, men s kom jeg p denne kombinasjonen og sannelig fungerte den!

Jeg er ogs litt stolt av at dette er min aller frste veganske "kuleis" som jeg har funnet p oppskriften til selv! Det er liksom hakket mer komplisert enn ispinner, men ikke komplisert i seg selv.



Enda bedre er det at den ogs er utrolig enkel lage, og du trenger kun f ingredienser. Spesielt om du allerede har laget dine egne peanutbutter cups, som jeg la ut oppskriften til her om dagen. Har du lyst p en ren sjokoladeis er det bare utelate peanutbutter cup'ene, den er veldig god uten noen ting ogs!

Du kan ogs legge til sjokoladedrper om du vil det, kjeks, frukt, eller hva det n mtte vre du liker.





Du trenger ( 500 ml/ 0,5 liter):

400 ml (1 boks) full fat kokosmelk

4 ss bakekakao

4 ss sukker

1 ts vanillabean paste (bruk vaniljeessens eller vaniljefr om du ikke har paste)

4-5 vegan chocolate peanutbutter cups

Du gjr:

Visp sammen kokosmelk, bakekakao, sukker og vanilje til du fr en jevn masse som har tyknet svidt.

Hell s over i iskrem-maskin og la g i ca. 40 minutter, eller til isen er som fast soft-is.

Hakk opp peanutbutter cup'ene og rr inn i isen.

Ha isen over i en passende boks, jeg bruker iskrembokser av papp.

Sett i fryseren minst en time.

Oppbevares i fryser.

Har du ikke iskrem-maskin?

Visp sammen kokosmelk, bakekakao, sukker og vanilje til du fr en jevn masse som har tyknet svidt.

Hakk opp peanutbutter cup'ene og rr inn i isen.

Ha over i en passende beholder og sett i fryseren.

Rr godt om ca. hvert 20. minutt til isen har en fast konsistens, jo mer du rrer, jo frre iskrystaller danner seg.

Oppbevares i fryser.





#is #iskrem #sommer #hjemmelaget #hjemmelagetis #hjemmelagetiskrem #veganskis #melkefri #glutenfri #kokosmelk #sjokolade #bakeblogg #kakeblogg #dessertblogg #matblogg #matbloggsentralen #kuleis

10 kommentarer

Elise

16.06.2014 kl.18:49

S godt det ser ut! :)

16.06.2014 kl.19:03

Hei! Jeg pleier lage noe lignende med kokosmelk, men det virker som om den skiller seg? Er det bare snn kokosmelk er, eller er det jeg som gjr noe feil? ;)

TheVanillaMonologues.

16.06.2014 kl.19:04

Elise: Tusen takk! :)

TheVanillaMonologues.

16.06.2014 kl.19:05

Anonym: Hei! Jeg opplevde ikke at kokosmelken skilte seg, men jeg pisket den en liten stund fr jeg satt den i fryseren, til den tyknet litt, og det fungerte veldig godt for meg.

Karen M

16.06.2014 kl.19:13

Nam! Elsker bloggen din!

RikkeTherese95

16.06.2014 kl.20:01

Nammm! <3

TheVanillaMonologues.

17.06.2014 kl.10:49

rikke95: Haha takk for det! :)

TheVanillaMonologues.

17.06.2014 kl.10:49

Karen M: S veldig hyggelig hre! :)

balansertliv

18.06.2014 kl.21:38

Nam, dette bde ser og hres godt ut. Denne oppskriften tror jeg at jeg blir ndt prve! ;)

TheVanillaMonologues.

19.06.2014 kl.11:30

balansertliv: Det syns jeg du skal! :) Gi meg gjerne tilbakemelding om hvordan det gikk ^^

Skriv en ny kommentar

TheVanillaMonologues.

TheVanillaMonologues.

29, Brum

Dette er en blogg om alt jeg baker, mikser, tester og lager. Her vil du finne blant annet egne oppskrifter, egne matfoto, og produkttester av snacks og godteri. Kontakt: thevanillamonologues@hotmail.com Instagram: @TheVanillaMonologues

Finalist 2016 - Norges Beste Bakst Finalist 2015 - Norges Beste BakstFollow Follow on Bloglovin matbloggsentralen_logo1

Kategorier

Arkiv

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
hits