Dirty Snowball Christmas Truffles!

This recipe now includes English instructions at the bottom, for my international readers!

Tidligere i år var jeg så heldig å få smake Hershey's Cookies & Creme bar som da var en nyhet fra Lime Nordic. De er et selskap som sørger for blant annet amerikansk godteri i norske butikker, deriblant Reese's Peanutbutter Cups som er en av mine favoritter!

Jeg var ganske sikker på hvordan barene kom til å smake, nemlig hvit sjokolade og mørke sjokoladekjeks á la Oreos, så jeg satt i gang med å tenke ut hva jeg kunne bruke dem til annet enn å spise rent fra pakken. Jeg kom frem til disse trøflene, som passer nå som man skal lage godis til jul. De er nemlig ganske mektige, og passer når man skal kose seg litt ekstra.




Finner du ikke Hershey's Cookies & Creme barer i butikken kan du eventuelt bruke 200 gram hvit sjokolade og en liten håndfull oreo kjeks som du brekker i mindre biter.




 

Du trenger (5-6 store trøfler) / Ingredients for about 6 large truffles:

90 gram Hershey's Cookies & Créme Bars (2 barer) / 90 grams Hershey's Cookies & Créme Bars ( 2 bars)

40 gram hvit sjokolade / 40 grams white chocolate

1/2 ts kanel / 1/2 teaspoon cinnamon

50 gram kremfløte / 50 grams heavy whipping cream

melis/ kakao/ hvit sjokolade til trekk/ til rulling / powdered sugar for rolling, or melted white chocolate for dipping

 

Du gjør:

Brekk opp Hershey's Cookies & Créme barer, og hvit sjokolade, og ha i en kasserolle sammen med kremfløte og kanel.

Smelt sammen på lav varme og rør godt til sjokoladen har smeltet sammen med kremfløten. Massen vil ikke være helt glatt, da det vil være kjekskuler i sjokoladen.

Hell over i en plastbeholder og avkjøl i kjøleskapet til massen er fast, men ikke så hard at du ikke kan forme den.

Scoop ut 1 ss av gangen og rull til kuler. Sett på en bakeplate med bakepapir og avkjøl til de er faste igjen.

Trill kulene i melis til de er dekket over det hele og ser ut som snøballer, eller dypp dem i smeltet hvit sjokolade for å få et hardere skall rundt selve trøffelen.

Oppbevar i kjøleskap i lufttett boks.




 

#jul #christmascandy #christmas #dirtysnowballs #chocolatetruffles #whitechocolate #cookiesandcream #oreos #hershey #limenordic #diy #godtno #bakemag #brodogkorn #morshjemmebakte #matbloggsentralen #matblogg #foodphotography #matfoto #trøfler #sjokolade

6 kommentarer

Tine

11.12.2014 kl.10:52

NAM!

Håper du får ei nydelig jul da :-) Du kan forresten vinne fine premier på bloggen min i desember :)

TheVanillaMonologues.

11.12.2014 kl.10:57

Tine: I like måte, Tine :)

Keths!

11.12.2014 kl.10:58

Titter innom for å ønske deg en finfin torsdag! Snart helg :D

TheVanillaMonologues.

11.12.2014 kl.11:02

Keths!: Ha en fin torsdag du også :)

Kamilla Haaland

11.12.2014 kl.12:18

så gode ut :)

TheVanillaMonologues.

11.12.2014 kl.16:19

Kamilla Haaland: Takk, Kamilla :)

Skriv en ny kommentar

TheVanillaMonologues.

TheVanillaMonologues.

29, Bærum

Dette er en blogg om alt jeg baker, mikser, tester og lager. Her vil du finne blant annet egne oppskrifter, egne matfoto, og produkttester av snacks og godteri. Kontakt: thevanillamonologues@hotmail.com Instagram: @TheVanillaMonologues

Finalist 2016 - Norges Beste Bakst Finalist 2015 - Norges Beste BakstFollow

Kategorier

Arkiv

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
hits