Produkttest: Popcorn Indiana FIT Sea Salt!

Ja nå er høstens produktslipp like rundt hjørnet, og jeg har vært så heldig å få en liten smakebit på høstens fristelser fra de snille menneskene i Lime Nordic! Denne gangen var det sunnere popcorn fra Indiana Popcorn sin serie "FIT", som jeg tidligere har skrevet om her i varianten Parmesan & Urter.


Bildet er lånt fra www.popcornindiana.com

Lime Nordic AS er forresten en av de som importerer Amerikanske godteri og snacks til Norske butikker. De får snart ny nettside, og de kommer med flere deilige nyheter utover høsten, så her er det bare å følge med! Som matblogger er det alltid utrolig artig å snakke med mennesker som har lidenskap for godteri og snacks, spesielt med tanke på min egen forkjærlighet for Amerikanske godsaker!

Nå har de tatt inn smaken Sea Salt også, et lettsaltet alternativ til både hverdagskos og helgekos.

Posen er lik den med Parmesan og Urter, med det forskjell at merket med smak er i blått. Jeg likte dette. Blåfargen frisker litt opp og gir et inntrykk av at innholdet i posen er noe sunnere.

Innholdet er hvite og luftige popcorn, hverken mer eller mindre. De ser ut som det popcornet vi er vant med. Ellers smaker popcornet som vanlig salt popcorn, synes jeg, ikke for salt hedligvis, og med god knas.

Har ikke tid til å ta fancy bilder når jeg snacker!

Jeg synes også det er et lite hint av smørsmak, noe jeg liker veldig godt. Favoritten min er jo salt popcorn med smør! Det smaker ikke heeeeelt nypoppet, men heller ikke tørt og gammelt på noen måte. Faktisk overraskende fresht til ferdigpoppet å være. Posen inneholder kun popcorn, planteolje (canolaoil) og salt, den er dermed også passende for vegeterianere, veganere, og melkeallergikere. 

Den inneholder ingen transfett, ingen kolestrol og ingen GMO-produkter. Det finnes heller ikke noe kunstig farge, smak eller preserveringsstoffer i dette produktet. Hurra for mer naturlige produkter! 

Kaloriinnholdet er en god del av poenget med denne snacksen, og her kan de skryte av kun 37 kalorier per "cup".

Nå er vi ikke så kjente med Cup-mål her i Norge, men i USA brukes det i baking og matlaging istedenfor desiliter eller gram.

På baksiden av posen kan man også se hvor mange kalorier det er per "serving", altså per porsjon. Det står også hvor mange porsjoner det er per pose; 2 stykker. Jeg synes alltid det er litt snikete med sånne porsjoner og hva som er beregnet som en porsjon. For min del hadde det vært mye enklere om det rett og slett var en porsjon per pose, men det er ikke så aktuelt i denne vurderingen, bare en personlig mening om merking i matvareindustrien.

Alt i alt er det 260 kalorier per pose, og det overlever jeg på en vanlig Tirsdag! Leter du etter en litt sunnere og kalorifattig snacks i hverdagen, som like vel gir deg følelsen av lørdagskos kan jeg absolutt anbefale denne posen!

Posen er også tydelig merket Gluten Free, og er sertifisert glutenfri, en gledelig nyhet for glutenallergikere!

Du får den på Ica!

#produkttest #vareprøve #limenordic #indianapopcorn #fit #healthysnacks #popcorn #glutenfri #glutenfree #vegan #gmofree #dairyfree #kosher #matblogg #bakeblogg #kakeblogg #matbloggsentralen #godtno #matbloggerne

 

5 kommentarer

ninaoglivet

02.09.2014 kl.21:54

Denne skal jeg jammen test ut. Høres godt ut, og særlig når en fysen på noe på en vanlig hverdag :)

TheVanillaMonologues.

02.09.2014 kl.22:14

ninaoglivet: Ja ikke sant? Jeg liker den andre smaken godt også jeg da :)

ninaoglivet

02.09.2014 kl.22:15

Må teste alt som gjøre at en beholder vekten, om ikke en går ned enda mere :)

TheVanillaMonologues.

03.09.2014 kl.11:50

ninaoglivet: Siden du nevner det, har du prøvd de granolabarene jeg la ut? De er relativt kalorilette og veldig gode! Har allerede laget dem flere ganger, de forsvinner med en gang her i huset.

ninaoglivet

03.09.2014 kl.11:55

Nei, de har jeg ikke fått med meg. Skal jeg jaggu titte på. Smaker godt altså? har noen kresne mannfolk her i huset skjønner du :)

Skriv en ny kommentar

TheVanillaMonologues.

TheVanillaMonologues.

29, Bærum

Dette er en blogg om alt jeg baker, mikser, tester og lager. Her vil du finne blant annet egne oppskrifter, egne matfoto, og produkttester av snacks og godteri. Kontakt: thevanillamonologues@hotmail.com Instagram: @TheVanillaMonologues

Finalist 2016 - Norges Beste Bakst Finalist 2015 - Norges Beste BakstFollow Follow on Bloglovin matbloggsentralen_logo1

Kategorier

Arkiv

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
hits