Vegan Pecan Chocolatechip Pumpkin Cookies!

Puh, si det tre ganger fort..




I dag slr jeg et slag for vegansk helgekos og hstkos, med noen nydelige cookies fra Sally's Baking Addiction. Den dama lager s utrolig mye godt! Her har jeg brukt oppskriften hennes, men byttet ut smret med vegansk smr, og variert litt p krydderet.

Disse cookiene smaker hst og lange kvelderm med brunt sukker, kanel, vanilje, muskatntt og ingefr. Den oransje fargen fr de fra gresskarrpur, som du kan lage selv eller kjpe p boks i velassorterte matbutikker.

De er ogs helt veganske, og kan trygt lages og spises av mennesker som ikke skal ha melk eller egg.

Spr utenp og myke inni, akkurat snn jeg liker dem!




Du trenger (ca. 18 sm cookies) :

115 gram vegansk smr (uten salt)

50 gram brunt sykker

100 gram hvitt sukker

86 gram gresskarpur (Jeg brukte Libby's Pumpkin Pure)

190 gram hvetemel

1/2 ts natron

1/2 ts bakepulver

1 ss apple pie spice

1/2 ts salt

1/2 ts vaniljepulver

1 ts vaniljeekstrakt

100 gram sjokoladedrper

70 gram pecan ntter

Du gjr:

Ha mel, natron, bakepulver og krydder i en bolle, miks godt og sett til side.

I en annen bolle smelter du smret og rrer ut brunt og hvitt sukker til det er klumpfritt.

Tilsett gresskarpur i smrblandingen, og rr inn vanilje.

Ha gresskarpurblandingen over det trre og rr godt med en skje eller en slikkepott til en fast og fuktig rre.

Hakk pecanntter og rr inn ntter og sjokoladedrper.

Dekk bollen med plastfolie og sett i kjleskap minst en halv time.

Fordl emner p strrelse med en spiseskje p et bakeark og trykk litt ned.

Kjeksene sprer seg veldig lite nr de baker s form dem slik du nsker at de skal se ut nr de er ferdig stekt.

Stek p 175 grader i 10 minutter.

Avkjl p plate, og s over p rist nr de er faste nok til flyttes.

Kjeksene vil vre myke nr du tar dem ut av ovnen, men bli fastere etterhvert som de kjles.



Enjoy!

#pumpkin #gresskar #hst #hstbakst #fall #cookies #kjeks #bakemag #godtno #matbloggsentralen #5omdagen #matbloggerne #feedfeed #matfoto #foodphotography #vegan #whatveganseat #vegancookies #dairyfree #eggfree #allergyfriendly #allergivennlig #matblogg #bakeblogg #sallysbakingaddiction

4 kommentarer

Sara Heymans

11.10.2014 kl.18:42

h, det s godt ut! Har brukt Libbys Gresskar Pur selv, til Pumpkin Spice Latte :-)

TheVanillaMonologues.

11.10.2014 kl.19:14

Sara Heymans: Jeg syns de var kjempegode! Litt spicy nesten :) h jeg elsker Pumpkin Spice Latte!

Peter Skogsrud

02.11.2014 kl.10:06

Ser veldig godt ut! Fr du kjpt Libby's Pumpkin Pure i noen norske butikker?

TheVanillaMonologues.

02.11.2014 kl.17:22

Peter Skogsrud: Jeg syns de ble kjempegode :) Ja, jeg kjpte Libby's Pumpkin Pure p Coop Mega :)

Skriv en ny kommentar

TheVanillaMonologues.

TheVanillaMonologues.

29, Brum

Dette er en blogg om alt jeg baker, mikser, tester og lager. Her vil du finne blant annet egne oppskrifter, egne matfoto, og produkttester av snacks og godteri. Kontakt: thevanillamonologues@hotmail.com Instagram: @TheVanillaMonologues

Finalist 2016 - Norges Beste Bakst Finalist 2015 - Norges Beste BakstFollow

Kategorier

Arkiv

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
hits