Sugarfree Vegan Cappuccino Cheesecake filled Dark Chocolate Hearts!

Nå har jeg endelig fått prøvd ut en idé jeg hadde om vegansk hjemmelaget konfekt, fylt med cappuccino cheesecake-krem!



Resultatet ble disse nydelige sjokoladene, med masse mørk sjokolade og kremete cappuccino fyll. Perfekt til en kopp mørk kaffe.




Disse kan lages både veganske og sukkerfrie, som jeg har gjort her, men om du vil lage disse med tradisjonelle ingredienser så blir de også utrolig gode! Ta det du har, og det du liker å bruke.

Detaljer om forskjellige erstatningsprodukter står nederst i oppskriften!

 

Du trenger:

200 gram sukkerfri kokesjokolade*

25 gram kokosolje

----

225 gram kremost*

100 gram sukrinmelis

100 gram sukkerfri kokesjokolade*

1 km salt

1 km vaniljepulver

1 ss varmt vann

1 ts kaffepulver

 

Du gjør:

Smelt sammen 200 sjokolade og 25 gram kokosolje, sett til side.

Fyll 1 ts med sjokoladeblandingen i valgfri konfektform, jeg brukte hjerteformer i silikon.

Bruk en liten børste eller baksiden av skjeen og trekk sjokolade oppover sidene av formen, for å lage et skall som kan holde fyllet.

Sett formene i kjøleskapet og la stivne mens du lager fyllet.

Pisk kremosten glatt i en stor bolle.

Ha i salt, vanilje og melis og pisk godt.

Smelt 100 gram sjokolade og bland inn i kremosten.

Bland vann og kaffepulver til en sterk kaffe og pisk inn i kremostmiksen.

Når du har en jevn masse har du den over i en sprøytepose og fyller nesten opp i konfektformene.

Lukk inn fyllet med mer smeltet sjokolade, og sett i kjøleskapet for å stivne.

Enjoy!

 * Jeg har laget disse hjertene veganske og sukkerfri ved å bruke Tofutti Creamy Smoothe som kremosterstatning og Plamil sukkerfri og vegansk kokesjokolade istedet for vanlig kokesjokolade. Jeg har også brukt sukrinmelis for å holde fyllet sukkerfritt. Vil du lage disse hjertene med tradisjonelle ingredienser anbefaler jeg Philadelphia ost, Dronningsjokolade og vanlig melis. Bruk da 200 gram vanlig melis i stedet for 100 gram sukrinmelis.




 

 

#sukkerfri #sugarfree #godtno #bakemag #matbloggerne #matbloggsentralen #morshjemmebakte #homemade #konfekt #truffles #darkchocolate #cheesecake #cappuccino #vegan #whatveganseat #allergyfriendly #dairyfree #eggfree #lowsugar #lchf #crueltyfree #matfoto #matblogg #bakeblogg #foodphotography

6 kommentarer

FashionPlanet

12.09.2014 kl.16:00

De så fantastisk god ut! Kanskje jeg må prøve meg? :-D

Ha en kjempefin helg :-D

Kamilla Haaland

12.09.2014 kl.16:24

så utrooolig gode ut!

TheVanillaMonologues.

12.09.2014 kl.20:30

FashionPlanet: Tusen takk! Ja de ble fort borte her i huset vertfall! Gi meg gjerne tilbakemelding om du lager dem! :)

TheVanillaMonologues.

12.09.2014 kl.20:31

Kamilla Haaland: Så gøy at du synes det, takk ^^

Nina Bakke

13.09.2014 kl.07:44

Nam :)

TheVanillaMonologues.

13.09.2014 kl.16:26

Nina Bakke: Takk ^^

Skriv en ny kommentar

TheVanillaMonologues.

TheVanillaMonologues.

29, Bærum

Dette er en blogg om alt jeg baker, mikser, tester og lager. Her vil du finne blant annet egne oppskrifter, egne matfoto, og produkttester av snacks og godteri. Kontakt: thevanillamonologues@hotmail.com Instagram: @TheVanillaMonologues

Finalist 2016 - Norges Beste Bakst Finalist 2015 - Norges Beste BakstFollow Follow on Bloglovin matbloggsentralen_logo1

Kategorier

Arkiv

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
hits