Veganske Sukkerfri Rispuffer!

I dag har jeg kost meg skikkelig p kjkkenet. Bare meg, bikkja og musikk p ret. Bikkja hjelper selvflgelig veldig til, og ligger ikke i det hele tatt i kurven sin og snorker mens jeg jobber... kremt.

Anyways.

Jeg ble s inspirert da jeg tidligere denne uka s oppskriftene til bde Linda Stuhaug og Kristine Weber. De har begge lagt ut oppskrifter p sukkerfrie risboller med sjokolade, og da fikk jeg veldig lyst lage min egen versjon.



Her har jeg tatt utgangspunkt i de rispuffene en av mine beste venninner alltid laget til bursdagen sin da vi var yngre! Forskjellen er at disse jeg har laget er bde sukkerfri, glutenfri, veganske, kjempelette lage, og nydelige! Dessuten bruker jeg kokosolje istedenfor Delfiafett. Begge deler er utvunnet fra kokosntten, men en av de store forskjellene er at kokosolje fremdeles har nringsverdi og er raffinert p en mte som gjr den snillere for kroppen benytte seg av.

Ste, crunchy og med et hint av kaffe. Har du 20 minutter til overs anbefaler jeg absolutt prve ut disse!

Jeg har forresten puttet puffene i hver sin muffinsform, s de skal bli lettere servere og spise!




Du trenger:

100 gram sukkerfri melkefri sjokolade (Jeg bruker Plamil)

15 gram kokosolje (jeg brukte Extra Virgin Cocosa)

1 ts pulverkaffe (kan slyfes)

8 dl puffet ris

(1 ss Sukrin Gold/ Lnnesirup) *

Du gjr:

Smelt sjokolade og kokosolje i en stor bolle. Jeg brukte mikroblgeovn og kjrte p hyest varme i ca. 1 minutt.

Ta bollen ut av mikroblgeovnen fr all sjokoladen er smeltet, og rr inn pulverkaffen.

Fortsett rre til alt er smeltet sammen.

Ml opp den puffede risen og bland godt inn i sjokoladeblandingen til all risen har litt sjokolade p seg.

Porsjonr ut sm emner p et bakepapir, eller i muffinsformer.

Jeg brukte muffinsformer for enkelhetsskyld, da er det ogs lettere servere uten for mye gris.

Sett puffene i kjleskapet i 1 time til de har stivnet.

* Avhengig av hvilken type sjokolade du bruker kan det hende du trenger litt ekstra stning. Jeg vil anbefale 1 ss sukrin gold, eller lnnesirup om du foretrekker det. Smak p sjokoladeblandingen underveis og tilsett stning etter eget nske! Sukrin Gold er forvrig vegetarisk, men ikke vegansk.




#christmascandy #christmasinspo #ricepuffs #vegan #vegancandy #whatveganseat #sugarfree #healthyeating #glutenfree #allergyfriendly #chocolate #coconutoil #risboller #sjokoladeboller #diy #godtno #bakemag #brodogkorn #morshjemmebakte #matbloggsentralen #matblogg #instafood #matbloggerne #slikkepott #foodphotography #matfoto #julebakst #julegodt #julegodteri #hjemmelaget #jul

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

TheVanillaMonologues.

TheVanillaMonologues.

29, Brum

Dette er en blogg om alt jeg baker, mikser, tester og lager. Her vil du finne blant annet egne oppskrifter, egne matfoto, og produkttester av snacks og godteri. Kontakt: thevanillamonologues@hotmail.com Instagram: @TheVanillaMonologues

Finalist 2016 - Norges Beste Bakst Finalist 2015 - Norges Beste BakstFollow Follow on Bloglovin matbloggsentralen_logo1

Kategorier

Arkiv

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
hits