Vegansk konfekt med hvit sjokoladekrem-fyll! (Vegansk Kinder Maxi)

Denne konfekten ble så utrolig god, og mye enklere å lage enn det jeg først så for meg da jeg begynte å fundere på om det var mulig å lage en vegansk versjon av favorittsjokoladen her i huset!

Dette er absolutt det nærmeste jeg har kommet til å spise hjemmelaget Kinder Maxi, de er dessuten veganske, så de er super allergivennlige! Ingen laktose, egg, eller noen andre animalske produkter her.

 

Ingredienser (ca. 14 små konfekt) :

100 gram vegansk kokesjokolade (du kan også bruke vegansk melkesjokolade)

—-

50 gram vegansk hvit sjokolade

50 gram vegansk kremost, romtemperert

4 – 5 ss melis

1 ts vaniljepulver

1/2 ts vaniljeekstrakt

 

Instruksjoner

Smelt kokesjokoladen i microbølgeovn og fordél 1 ts i hvert hull i en konfektform.

Bruk en liten pensel og pensle sjokoladen oppover sidene av hvert hull i formen, dette blir veggene til konfekten.

Sett formene i kjøleskapet, så de stivner mens du lager fyllet.

For å lage fyllet smelter du den hvite sjokoladen, og blander så sammen med romtemperert kremost, melis, vaniljepulver og vaniljeekstrakt.

Husk å være ekstra forsiktig når du smelter hvit sjokolade, den har veldig lett for å brenne seg, så smelt på lavest varme i microbølgeovn, eller over vannbad.

Ha fyllet i en sprøytepose og sprøyt ut ca. 1 ts i hver konfektform.

Dekk over med et tynt lag smeltet kokesjokolade og sett i kjøleskapet for å stivne.

Oppbevares i kjøleskap.

10 kommentarer

Siste innlegg