Melkesjokoladepraliner med Pasjonsfruktfyll!

Ooooh sookie sookie now!




Det her? St og god melkesjokoladekonfekt fylt med kremete smsyrlig passionfruit curd med vanilje. Du sier vel ikke nei til det? Det gjr ivertfall ikke jeg!

Spesielt nr de er s enkle lage.. kun to ingredienser om du allerede har passionfruit curden din. En tanke mer omfattende om du ikke har den, men hei, du kan alltids bruke for eksempel lemon curd fra butikken? I won't judge!



Og siden disse ble laget for vre med i det nyeste Bolig Drm har jeg pyntet dem med en liten spiselig perle p toppen. De mtte jo pynte seg til fest!

Til denne varianten, s trengte jeg bare to ingredienser fordi jeg allerede hadde laget en porsjon pasjonsfrukt curd som sto i kjleskapet og kjedet seg. S da var det bare temperere god melkesjokolade, du kan bruke mrk sjokolade ogs for den saks skyld, men jeg liker melkesjokolade bedre. Deretter var det bare lage sjokoladeskjell og fylle med curd'en.





A hop and a skip og s har du nydelige sjokolade og pasjonsfruktpraliner med kremet fyll og masse god smak. Oppskriften p pasjonsfrukt curd finner du her p bloggen, bare flg linken i oppskriften, og i nyeste Bolig Drm!

Bde st og syrlig, og de smelter virkelig i munnen!

Melkesjokoladepraliner med Pasjonsfruktfyll ( ca. 12 stykker ) :

200 gram melkesjokolade ( gjerne Freia Smelt )

100 gram Pasjonsfrukt Curd

Du gjr:

Smelt sjokoladen over lav varme.

Bruker du Smelt kan du gjre dette i for eksempel microblgeovn, men bruker du vanlig melkesjokolade br den tempereres for beholde glans og konsistens.

Ha 1 ts i hver form og bruk en liten pensel eller baksiden av en skje til dra sjokoladen opp p sidene av formen for skape "vegger" til konfekten.

Sett formene i kjleskapet for stivne, ca. 15 minutter.

Ha pasjonsfrukt curden i en sprytepose og fyll opp 3/4 av hver form.

Dekk resten av formene med melkesjokolade, dette blir bunnen av konfekten, og er den delen som srger for at fyllet holder seg p plass.

Sett i kjleskapet for stivne i en time.

Velt konfekten ut av formene og enjoy!

Oppbevares i lufttett boks kjleskap, i opp til 1 uke. (2 uker om du lager pasjonsfrukt curden samme dag)



#praliner #melkesjokolade #hjemmelaget #konfekt #pasjonsfrukt #bakeblogg #matblogg #kakeblogg #dessert #mat #sommer #sommermat #kosthold

4 kommentarer

Anette

20.05.2015 kl.20:11

Det sg utrolig godt ut!:)

TheVanillaMonologues.

20.05.2015 kl.20:15

Anette: Tusen takk :) Det er den beste konfekten jeg har laget tror jeg!

Hverdagslykker

21.05.2015 kl.09:59

Dette hrtes farlig godt ut! :-)

TheVanillaMonologues.

21.05.2015 kl.17:01

Hverdagslykker: Det er de virkelig ogs! :)

Skriv en ny kommentar

TheVanillaMonologues.

TheVanillaMonologues.

29, Brum

Dette er en blogg om alt jeg baker, mikser, tester og lager. Her vil du finne blant annet egne oppskrifter, egne matfoto, og produkttester av snacks og godteri. Kontakt: thevanillamonologues@hotmail.com Instagram: @TheVanillaMonologues

Finalist 2016 - Norges Beste Bakst Finalist 2015 - Norges Beste BakstFollow

Kategorier

Arkiv

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
hits