Nutella Pomegranate Pistachio Pizza med Møllerens Tipo 0 Pizzamel!

 

Noen av produktene i dette innlegget er tilsendt, men innlegget er ikke betalt.

Jeg har vært så heldig å få tilsendt det nye pizzamelet fra Møllerens! Det er finere malt, og egner seg ekstra godt til baking av pizza. Jeg merket faktisk forskjell da jeg åpnet posen med mel, det er merkbart mer delikat og finkornet, og deigen ble veldig glatt og fin.

Deigen var lett å forme, og etter steking var den også veldig sprø og god. Med andre ord holder den løftene som gis på pakken, og det er alltid en fordel!

I og med at jeg har hovedfokus på søtsaker her på bloggen så tenkte jeg at en dessertpizza var på sin plass når jeg skulle teste ut dette melet. Og det er jeg veldig glad for at jeg tenkte for denne ble god!

 

Tynn crispy pizzabunn og kremete søt Nutella kan jo aldri bli feil. Legg til sødmefylte granateplefrø og grovhakkede pistasjenøtter så får du en dessert som både er smakfull og vakker! 

Denne pizzaen er ganske mektig, så jeg mener den holder til 4 sultne personer, men har du lyst kan du jo dele opp deigen i mindre emner og lage porsjonspizzaer!




 

Du trenger (1 medium dessertpizza til 4 personer) :

160 gram hvetemel Tipo 0 (eller vanlig hvetemel)

1 klype salt

1 ss nøytral olje

1/4 pakke tørrgjær

1 dl lunkent vann

200 gram Nutella

1/2 granateple, frøene

1 håndfull pistasjenøtter, grovhakkede

 

Du gjør: 

Sikt sammen hvetemel og tørrgjær.

Ha i salt, olje og vann og elt sammen til en glatt deig.

Dekk over bollen med plastfilm.

La heve i 40 minutter.

Strø litt ekstra mel på kjøkkenbenken og litt på kjevlen, før du kjevler ut til en avlang pizzabunn.

Stek på 250 grader i 10-12 minutter.

La avkjøle litt før du brer over Nutella og pynter med granateplefrø og grovhakkede pistasjenøtter.

 

 

#dessert #dessertpizza #sweetpizza #granateple #pistasjenøtter #nutella #mat #matblogg #bakeblogg #kakeblogg

8 kommentarer

sammegreia

28.05.2015 kl.15:42

Nam! Så utrolig deilig ut, skal prøves! Ha en superflott torsdag videre;)

Hadde satt stor pris på om du hadde sjekket innom vår blogg!<3

Kamilla Haaland

28.05.2015 kl.18:42

oh my <3

TheVanillaMonologues.

28.05.2015 kl.18:53

Kamilla Haaland: Haha beste kommentaren! ^^

TheVanillaMonologues.

28.05.2015 kl.18:53

sammegreia: Er kjempegodt, kom gjerne med tilbakemelding om du lager den :)

Nina Bakke

29.05.2015 kl.07:05

åh, wow. Så digg ut :)

TheVanillaMonologues.

29.05.2015 kl.18:50

Nina Bakke: Tusen takk! Jeg syns det ble kjempegodt :)

Margrethe

02.06.2015 kl.18:34

Åh, himmel!! Dette må jo være drømmedesserten :D Takk for oppskrift!

TheVanillaMonologues.

02.06.2015 kl.23:28

Margrethe: Haha for en hyggelig tilbakemelding! :) Ja den er supergod! Håper du prøver den :)

Skriv en ny kommentar

TheVanillaMonologues.

TheVanillaMonologues.

29, Bærum

Dette er en blogg om alt jeg baker, mikser, tester og lager. Her vil du finne blant annet egne oppskrifter, egne matfoto og produkttester av dagligvarer. Kontakt: thevanillamonologues@hotmail.com Instagram: @TheVanillaMonologues

Finalist 2016 - Norges Beste Bakst Finalist 2015 - Norges Beste BakstFollow Follow on Bloglovin matbloggsentralen_logo1

Kategorier

Arkiv

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
hits