Strawberry Champagne Cheesecake Popsicles!

Noen av produktene i dette innlegget er tilsendt, men innlegget er ikke betalt.

For litt siden var jeg så heldig å få tilsendt en fin liten goodiebag fra Oluf Lorentzen AS. Den inneholdt blant annet syltetøy, og jeg begynte med en gang å pønske på hva jeg kunne bruke dette syltetøyet til. Man kan jo selvfølgelig fint spise det på en brødskive, men jeg hadde lyst å være litt kreativ. Så, inspirert av solskinnet den dagen bestemte jeg meg for å lage ispinner! Eller popsicles som det heter på engelsk. Jeg kaller det popsicles. Det er gøy å si.





Syltetøyet jeg har brukt i denne oppskriften heter Strawberry Champagne Jam, og kommer fra Stonewall Kitchen, som importeres av Oluf Lorentzen AS. Det er laget med ekte jordbær og ekte champagne, og det smakes faktisk også! 



Det første jeg kom på som minnet meg om jordbær var ostekake, så da ble det jordbærostekakeispinner. Og min favorittdel av enhver ostekake er somregel bunnen, så da måtte jeg jo ha med den også! Jeg digger at det er jordbærfrø i selve syltetøyet, det viser at det faktisk er bær i produktet, og ikke bare jordbær "smak".

Enkle å lage, og enkle å like. Disse ostekake-ispinnene kommer til å slå ann både hos store og små, det er jeg nesten helt sikker på! Kos deg med en i solen, eller spis den under et pledd mens regnet hamrer på vinduet ute. Det gjør jeg og halsbetennelsen min akkurat nå.

Her har jeg brukt muffinsformer til å lage isen, men du kan også fint bruke vanlige isformer.

 

Du trenger ( 7 små ispinner ) :

200 gram Philadelphia kremost

85 gram Strawberry Champagne Jam fra Stonewall Kitchen

115 gram lett dessertfløte

1 ts vaniljeekstrakt

---

45 gram Digestive kjeks

25 gram smør

 

Du gjør:

Bruk romtempererte ingredienser, så går miksingen mye lettere!

Ha Philadelphia osten i en bolle og rør den jevn. Gjerne med en håndmikser.

Tilsett syltetøyet og dessertfløten og miks til en jevn røre.

Til slutt blander du inn vaniljeekstrakten.

Fyll ispinneformene dine nesten helt opp og sett til side.

Knus kjeksene i foodprocessor, eller ved å legge dem i en pose og slå dem med en kjevle.

Smelt smøret og rør inn i kjekssmulene.

Ha en god teskje med smulene på toppen av hver ispinneform, dette blir på en måte ostekakebunnen.

Stikk en ispinne i hver form, og sett i fryseren i minst 4 timer, gjerne over natten.

For å få løs ispinnene kan du dyppe formene i varmt vann i et par sekunder før du forsiktig drar ut ispinnene.

Kan oppbevares i fryseren i en boks, mellom matpakke-ark, eller biter med bakepapir.

#ispinner #is #popsicles #hjemmelaget #matblogg #bakeblogg #dessertblogg #mat #dessert #sommer

6 kommentarer

Oda Helene Hjørnevik

31.05.2015 kl.18:49

Nam det så godt ut!

Ta gjerne en titt innom min blogg også!

TheVanillaMonologues.

31.05.2015 kl.18:55

Oda Helene Hjørnevik: Så hyggelig å høre :)

Julianne

31.05.2015 kl.21:47

For en kreativ idé! Ser veldig fristende ut :)

TheVanillaMonologues.

31.05.2015 kl.22:00

Julianne: Tusen takk! :)

Maria

01.06.2015 kl.16:05

Oi, så digg :D Og så morsomt syltetøy!

TheVanillaMonologues.

01.06.2015 kl.19:37

Maria: Ja de var kjempegode :)

Skriv en ny kommentar

TheVanillaMonologues.

TheVanillaMonologues.

29, Bærum

Dette er en blogg om alt jeg baker, mikser, tester og lager. Her vil du finne blant annet egne oppskrifter, egne matfoto og produkttester av dagligvarer. Kontakt: thevanillamonologues@hotmail.com Instagram: @TheVanillaMonologues

Finalist 2016 - Norges Beste Bakst Finalist 2015 - Norges Beste BakstFollow Follow on Bloglovin matbloggsentralen_logo1

Kategorier

Arkiv

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
hits