Halloween Monster Fudge!


English Instructions at the bottom!

Noen av ingrediensene i denne oppskriften er tilsendt, men innlegget er ikke betalt.

Her kommer oppskriften jeg la ut teaser til p Instagram tidligere denne uken!

Jeg har begynt forberede meg til Halloween, og da flger godteri med! Jeg skal lage et samleinnlegg med alle Halloweenoppskriftene mine nermere selve dagen, men til da kan dere kose dere med denne kjempeenkle og gode oppskriften p hvit sjokolade fudge med vanilje og appelsin!



Den bde smaker godt, og ser veldig spooky og Halloweenete ut, I love it!

Selve basisoppskriften er kun to ingredienser, hvorav n av dem er stet kondensert melk jeg har vrt s heldig f tilsendt av Oluf Lorentzen AS. Det er et genialt lite produkt om du liker lage din egen konfekt. Spesielt i denne oppskriften her hvor du kun trenger smelte den sammen med hvit sjokolade for f den mykeste deiligste fudgen.

Oppskriften krever bare at du smelter og rrer. S kan du legge til topping du liker, og rre inn matfarge for en mer festiv fudge. Jeg valgte lage et swirly grnt mnster i fudgen, og legge til tenner og yeballer i gummigodt for imitere et Frankenstein monster som har smeltet!

Flg meg gjerne p Instagram!

Der kommer det somregel oppdateringer fr de kommer p selve bloggen. Og jeg deler ogs flere bilder, og Halloween inspirasjon fremover som for eksempel ider til hvordan man kan pynte gresskar!

Bare se her, ble det ikke litt fint snn her ogs, istedenfor bare oransje? Jeg syns det ble akkurat passe spooky og akkurat passe dekorativt!



Et tips til morsomt Halloweengodteri er g innom Nille. Der har de bde pynt og godteri i mange variasjoner!

Men tilbake til fudgen!

Du trenger/ You need:

397 gram stet kondensert melk ( Nestl) / 397 grams Sweetened Condensed Milk (1 can)

400 gram hvit sjokolade/ 400 grams whitechocolate

1 ts vanillabean paste (vaniljeekstrakt fungerer ogs helt fint) / 1 teaspoon of vanillabean paste (extract also works)

1/2 ts lime eller appelsinskall, finrevet / 1/2 teaspoon finely grated lime or orange zest

1/2 ts grnn matfarge, Wilton Leaf Green / 1/2 teaspoon green food color, Wilton Leaf Green

Assorterte gummigodteri i Halloween stil, jeg kjpte p Nille / Assorted halloween gummy candies

Wilton Halloween sprinkles

Du gjr:

Knekk opp sjokoladen. Hakk den gjerne i mindre biter.

Ha sjokoladen, sitrus skall og den ste kondenserte melken i en kjele som er stor nok til at du kan rre en del uten skvulpe ut ingrediensene.

Smelt sammen sjokoladen og melken over lav varme, rr ofte.

Nr du har en jevn masse rrer du inn vaniljen. Rr godt.

Tilsett matfargen og rr svidt s du fr et snirklete mnster.

N skal massen vre helt jevn og tykk, men elastisk.

Kle en liten form med stekepapir og smr den lett.

Ha massen i formen og trykk den lett ned s overflaten blir flat.

Ha over sprinkles og pynt, og trykk de godt ned i fudgen.

La fudgen avkjles p kjkkenbenken.

Pakk s formen inn i plastfilm og sett i kjleskapet i 2 timer.

English Instructions:

Prepare a 15 x 15 cm brownie pan with parchmentpaper and bakingspray. Set aside.

Break up your chocolate into smaller pieces and place in a medium sized pot, with the sweetened condensed milk and the citrus zest.

Melt together over low heat, stirring continiously with a heatproof spatula.

When the chocolate and condensed milk is melted together evenly, stirr inn your vanilla.

Add your foodcolor and stirr just a few times, for that uneaven squiggly pattern.

Transfer your fudge mixture into your brownie pan.

Add sprinkles, gummy eyes and whatever else you want to decorate with. Be carefull, as it will be very hot.

Let the fudge cool for about an hour, and then wrap the whole pan in plasticwrap and place it in the fridge for about two hours, or over night.

To serve, cut into cubes. They will keep their shape at room temperature.

If you don't eat it all at once, keep the fudge in the fridge, covered in plasticwrap.

#fudge #halloween #halloweeninspo #bakeblogg #matblogg #hjemmelaget #kakeblogg #dessert #godteri

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

TheVanillaMonologues.

TheVanillaMonologues.

29, Brum

Dette er en blogg om alt jeg baker, mikser, tester og lager. Her vil du finne blant annet egne oppskrifter, egne matfoto og produkttester av dagligvarer. Kontakt: thevanillamonologues@hotmail.com Instagram: @TheVanillaMonologues

Finalist 2016 - Norges Beste Bakst Finalist 2015 - Norges Beste BakstFollow

Kategorier

Arkiv

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
hits