Chocolate Raspberry Valentine's Brownies!



Søndag 14. februar er det Valentine's Day, eller Alle Hjerters Dag, som det ofte kalles i Norge. Det er dessuten Morsdag!

Har du lyst å lage en søt godbit til en du er ekstra glad i, eller rett og slett spandere noe skikkelig godt på deg selv, så er disse browniene perfekte! De er enkle å lage, saftige, søte, og spettet med ferske bringebær.

Skjær dem i biter, eller stikk ut hjerter med en pepperkakeform for en ekstra romantisk touch.

Servér med et dryss melis, eller en kule is!



Ønsker du frosting anbefaler jeg å ta en titt i oppskriftsindexen til Passion4Baking, der er det utrolig mye godt! Selv tok jeg utgangspunktet i DENNE oppskriften og tilpasset den mine egne behov. Den ble utrolig kremete og aldeles nydelig, ikke for søt, og med et syrlig hint.

 

Ingredienser

Brownies:

200 gram smør

375 gram hvitt sukker

240 gram hvetemel

80 gram bakekakao

1 ts bakepulver

1 ss vaniljeekstrakt

4 egg, str. M-L

125 gram ferske bringebær

20 gram frysetørkede bringebær

 

Chocolate Cream Cheese Frosting:

350 gram meierismør, romtemperert

200 gram Original Philadelphia Ost, romtemperert ( ikke Light!)

80 gram melis

400 gram Dronningsjokolade

1 ts vaniljeekstrakt

 

Fremgangsmåte

Brownies:

Smelt smøret i en liten kjele og sett til side.

Sikt sammen sukker, hvetemel, bakekakao og bakepulver i en stor bolle og sett til side.

Rør det smeltede smøret inn i melblandingen. Røren kommer til å være tørr.

Tilsett vanilje og eggene og rør godt. Nå skal du ha en lett fuktig og elastisk deig .

Grovhakk de frysetørkede bringebærene og bland inn i deigen sammen med de ferske bringebærene.

Kle pannen med bakepapir og smør den lett med formfett eller smør.

Fordél røren i formen og stek midt i ovnen på 200 grader, i ca. 25-30 minutter.

Avkjøl i formen.

Stikk ut hjerter med en pepperkakeform, eller kutt i firkanter og servér med melisdryss eller dekket med frosting.

 

Frosting:

Brekk sjokoladen i mindre biter og smelt over vannbad, eller i en mikrobølgeovn, sett til side.

Del smøret i kuber og pisk til det lysner.

Tilsett så kremosten og pisk til en jevn blanding.

Tilsett melis og pisk til en klumpfri blanding.

Tilsett så den smeltede sjokoladen og vanilje ekstraktet, og pisk til en luftig krem. Du vil nok trenge å skrape ned sidene av bollen du bruker et par ganger for å få mikset alt godt sammen. 

Synes du kremen din er litt daff mikser du et par minutter på ekstra høy hastighet. Merk deg at kremen vil bli helt fast i kjøleskap.

 

 

#brownies #bringebær #valentines #valentinesday #allehjertersdag

4 kommentarer

Henriette Celin

08.02.2016 kl.18:16

Så søte disse var! og fin oppskrift^^

TheVanillaMonologues.

08.02.2016 kl.18:24

Henriette Celin: Takk ^^

Eline Olsen

09.02.2016 kl.11:43

Åh nam! Det ser helt herlig ut! :)

TheVanillaMonologues.

11.02.2016 kl.22:44

Eline Olsen: Så hyggelig å høre, tusen takk! :) Håper du prøver deg på dem!

Skriv en ny kommentar

TheVanillaMonologues.

TheVanillaMonologues.

29, Bærum

Dette er en blogg om alt jeg baker, mikser, tester og lager. Her vil du finne blant annet egne oppskrifter, egne matfoto og produkttester av dagligvarer. Kontakt: thevanillamonologues@hotmail.com Instagram: @TheVanillaMonologues

Finalist 2016 - Norges Beste Bakst Finalist 2015 - Norges Beste BakstFollow Follow on Bloglovin matbloggsentralen_logo1

Kategorier

Arkiv

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
hits