Double Bailey's Birthday Cupcakes!


 

N har jeg endelig ftt bakt litt igjen!

En god venninne spurte om jeg kunne bake en liten something til bursdagsselskapet hun skulle ha p lrdag, og det ville jeg jo selvflgelig, s da var det slenge seg rundt finne en bra oppskrift p cupcakes! Og ogs finne frem de steste bursdagslysene jeg hadde, som ble disse rosa du ser ovenfor her. De skifter farge ettersom de brenner, et sekund rosa, s oransje, lilla osv. Love it!

Oppskriften p selve muffinsene er denne fra Det Ste Liv, som jeg doblet og tilpasset steketiden p. Jeg har laget sppas lite muffins at jeg ikke ville ta sjansen p slenge sammen noe etter egen hjerne nr de faktisk skulle serveres i et bursdagsselskap. Da er det veldig kjekt ha bakedronninger kun et klikk unna!

Muffinsene ble saftige og gode, med smak av sjokolade og et lite hint av Bailey's. 


 

Frostingen ble ogs supergod, og den er min egen, s den ble jeg ekstra glad for at ble vellykket. Jeg brukte forvrig Bailey's Caramel, s det var en liten smak av karamell der ogs. Bursdagsgjestene ble begeistret, og jeg fikk klar beskjed om at jeg definitivt kunne legge disse p bloggen. S her er de!

 

Bailey's Chocolate Cupcakes ( ca. 30 stykker) 

Ingredienser:

8 dl hvetemel

4 dl sukker

2 1/2 ss bakepulver

1 ts salt

2 dl bakekakao

4 dl melk ( jeg brukte mandelmelk)

2 dl Bailey's

2 dl matolje ( jeg brukte risolje)

2 egg, str. XL

 

Bailey's Chocolate Frosting

Ingredienser:

350 gram smr, romtemperert

200 gram Philadelphia ost, romtemperert

3 ss bakekakao

1/2- 1 dl Bailey's 

500 - 700 gram melis

 

Cupcakes

Fremgangsmte:

Sikt sammen mel, sukker, bakepulver og bakekakao i en stor bolle.

I en annen bolle pisker du sammen Bailey's, melk, olje og egg.

Ha det vte i det trre og pisk til en relativt jevn rre.

Ha muffinspapir i en muffinform og fordl rre i formene. Bruker du en cookie scooper bruker du to scoops per papirform. Eventuelt fyller du rre 2/3 av hver papirform.

Sett formen p rist midt i ovnen og stek p 180 grader i 20-25 minutter. Test muffinsene med en bakenl fr du tar dem ut, kommer nlen ut uten deig er muffinsene klare.

Avkjl p rist.

 

Frosting

Fremgangsmte:

Ha smr i en stor bolle og pisk det hvitt.

Tilsett kremosten og pisk til en jevn rre.

Sikt i bakekakao og melis, og rr deretter inn Bailey's.

Start med 500 gram melis og justr s til nsket tykkelse. Er frostingen for tykk tilsetter du mer Bailey's. Er den for tynn kan du tilsette mer melis, eller sette den i kjleskapet s den tykner. Frostingen vil bli helt stiv nr den kjles.

 

 

#bakeblogg #dessertblogg #matblogg #bursdagskake #bursdagsmuffins #baileys #sjokolade

6 kommentarer

Maren

28.01.2016 kl.19:24

Ser kjempegode ut nam nam:)

TheVanillaMonologues.

28.01.2016 kl.21:19

Maren: Takk! :) De ble veldig godt mottatt :)

Henriette Celin

28.01.2016 kl.23:55

S veldig stilig og god ut! :-D

TheVanillaMonologues.

29.01.2016 kl.14:46

Henriette Celin: S hyggelig, tusen takk :)

Linda

01.02.2016 kl.21:41

Disse var nam nam ;) takk for at du lagde de til bursdagen :*

TheVanillaMonologues.

02.02.2016 kl.00:25

Linda: Veldig gy at de falt i smak! :)

Skriv en ny kommentar

TheVanillaMonologues.

TheVanillaMonologues.

29, Brum

Dette er en blogg om alt jeg baker, mikser, tester og lager. Her vil du finne blant annet egne oppskrifter, egne matfoto og produkttester av dagligvarer. Kontakt: thevanillamonologues@hotmail.com Instagram: @TheVanillaMonologues

Finalist 2016 - Norges Beste Bakst Finalist 2015 - Norges Beste BakstFollow Follow on Bloglovin matbloggsentralen_logo1

Kategorier

Arkiv

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
hits