Mine 5 beste Festkaker til 17.Mai!

Klar for kake?

 

Mai er jo selve festmåneden, med både konfirmasjoner, helligdager i fleng, og selveste 17. Mai. Da har man ofte lyst å diske opp med noe skikkelig godt, og kanskje til og med litt imponerende?

Men det er ikke alltid like lett å vite hva man skal sette på kakebordet, så her har jeg samlet mine fem favoritt-festkaker!

Her finner du både sjokolade, Bailey's, frukt, bær, vanilje og krem. Noen er enkle, og noen krever litt mer arbeid. Jeg håper du lar deg inspirere!

 

Stor Devil's Food Sjokoladekake med sjokoladefyll og Bailey's Frosting!

En fantastisk saftig sjokoladekake som metter mange! Denne kaken har et kremet sjokoladefyll og en myk Bailey's smørkrem, og finner du ikke moreller kan du også pynte med bringebær eller jordbær.Vertikal rullekake med mascarpone krem, friske jordbær og pasjonsfrukt fyll!

Denne kaken er en morsom vri på den vanlige lagkaken, med sommerlige smaker av jordbær, pasjonsfrukt og en krem av mascarpone og vanilje. Når du skjærer en bit avslører den vertikale lag!

Hvit sjokolade- og sitronostekake!

Søt, syrlig, fruktig og fløyelsmyk. Denne ostekaken inviterer smaksløkene med på fest! Dessuten kan den lages på forhånd og holdes fersk i kjøleskapet!Pavlova med Eldebærkrem og Pasjonsfrukt Curd!

Denne pavlovaen er litt anderledes, med pisket krem tilsatt en god dose eldebær smak, og en søt og syrlig pasjonsfrukt curd. Her har jeg valgt å holde den helt enkel og pyntet med pikekyss og vimpler for en leken tivoli-look, men jeg kan absolutt anbefale å pynte med både skivet mango, ananas, jordbær og kanskje til og med litt mørk sjokolade?

Rullekake med jordbærsmørkrem!

Du skal ikke undervurdere en god rullekake! Lett og luftig kake, med hint av pasjonsfrukt, fylt med en herlig jordbærsmørkrem med friske jordbær! Enkel å lage, og enda enklere å like!

 

 

#festkake #konfrimasjon #konfirmasjonskake #matblogg #kakeblogg #dessert #kake #sjokoladekake #pavlova

7 kommentarer

Henriette Celin

30.04.2016 kl.15:17

Rullekake er hvertfall alltid godt. Lagde det en gang, og ble ikke så altfor værst ;-)

De andre så veldig spennende og gode ut (:

TheVanillaMonologues.

01.05.2016 kl.15:40

Henriette Celin: Så gøy at du likte kakene, håper du får lyst å lage noen av dem! :)

Evelin

30.04.2016 kl.17:35

ååh nam alle så gode ut:D rullekake er nydelig godt :D

TheVanillaMonologues.

01.05.2016 kl.15:39

eveliin: Tuseb takk! Ja rullekake er supergodt! Håper du blir inspirert til å leke litt på kjøkkenet :)

Henriette Celin

01.05.2016 kl.16:56

SV: Det gjorde jeg vettu ^^
Kake nr 2 og 4 så heeelt fantastiske ut! Er et kakemonster så hadde nok spist alle >:) Hihi, takk for kakeinspirasjon til 17 mai!

TheVanillaMonologues.

12.05.2016 kl.23:27

Emilie Engan Bjørbu: Tusen takk! Veldig hyggelig å høre :) Håper du lager noe skikkelig digg du kan kose deg med på 17. mai!

Skriv en ny kommentar

TheVanillaMonologues.

TheVanillaMonologues.

29, Bærum

Dette er en blogg om alt jeg baker, mikser, tester og lager. Her vil du finne blant annet egne oppskrifter, egne matfoto og produkttester av dagligvarer. Kontakt: thevanillamonologues@hotmail.com Instagram: @TheVanillaMonologues

Finalist 2016 - Norges Beste Bakst Finalist 2015 - Norges Beste BakstFollow Follow on Bloglovin matbloggsentralen_logo1

Kategorier

Arkiv

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
hits