Jordbær Ispinner med Vanilje! / Strawberry Vanilla Popsicles!


English instructions at the bottom!

Kremete, søte og utrolig gode. Disse ispinnene er laget med både ekte jordbær, og ekte vanilje, ingen kunstig smak eller farge.

En blanding av søtet kondensert melk, og kremfløte danner basen, og så blander du inn moste jordbær og vanilje.

Så gjenstår det faktisk bare å fordele i former og fryse over natten. Enkelt og greit! Og utrolig godt. Spesielt om du bruker norske jordbær, de er proppfulle av smak akkurat nå, og sammen med vanilje utgjør de en uslåelig kombinasjon av fruktig og søtt.



I denne oppskriften er det ikke noe tilsatt sukker utenom det sukkeret som allerede finnes i den kondenserte melken. Den er nemlig ganske søt i seg selv, og sammen med sødmen fra jordbærene så trenger du ikke noe mer. Faktisk kan jeg anbefale å tilsette litt finrevet sitronskall om du misstenker at dette blir litt i søteste laget for deg. Smak deg frem når du lager røren!

 

Ingredienser ( ca. 6 medium store ispinner ) Ingredients ( about 6 medium large pops ) :

1 boks kremfløte (3,3 dl), godt avkjølt / 3.3 dl heavy whipping cream, well chilled

1 boks søtet kondensert melk ( ca. 395 gram ) / 1 can sweetened condensed milk ( about. 395 grams )

2 ts ekte vaniljepulver / 1 teaspoons real vanilla powder

450 gram jordbær, most / 450 grams strawberries, finely mashed

Instruksjoner:

Ha avkjølt kremfløte i en stor miksebolle sammen med den søtede kondenserte melken.

Tilsett vanilje, og pisk til en jevn røre.

Miks inn de moste jordbærene. Bruk gjerne en blender eller en stavmikser til å mose bærene, på denne måten blir de mer en puré, og blandes bedre inn i røren.

Fyll iskremformene dine. 

Sett formene i fryseren og la stivne fullstendig, helst natten over.

Enjoy!

Tips: Bruk et litermål til å helle røren i formene. Da blir det gjerne mindre søl, og du får bedre kontroll på hvor mye du heller i hver form.

English Instructions:

Place heavy whipping cream and sweetened condensed milk in a mixing bowl.

Add the vanilla and whip to form a smoothe batter.

Add the mashed strawberries to the batter, and mix well. You may also puré the strawberries before mixing them in, for a smoother batter.

Pour the icecream batter into the molds.

Place in freezer until completely frozen, preferably over night.

Tip: Use a measuring cup when pouring the batter into the molds. In my experience it's less messy this way.

Enjoy!

 

 

#is #iskrem #jorbær #norsksommer #jordbæris #dessertblogg #matblogg #kakeblogg #bakeblogg #matbloggsentralen #vanilje

Én kommentar

lisarorvik

07.07.2016 kl.20:07

Dette så kjempe godt ut :) (Har forresten en giveaway på min blogg nå, der du kan vinne finne premier til en verdi av 2000kr)

Skriv en ny kommentar

TheVanillaMonologues.

TheVanillaMonologues.

29, Bærum

Dette er en blogg om alt jeg baker, mikser, tester og lager. Her vil du finne blant annet egne oppskrifter, egne matfoto og produkttester av dagligvarer. Kontakt: thevanillamonologues@hotmail.com Instagram: @TheVanillaMonologues

Finalist 2016 - Norges Beste Bakst Finalist 2015 - Norges Beste BakstFollow Follow on Bloglovin matbloggsentralen_logo1

Kategorier

Arkiv

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
hits