oktober 2015

Skrekkelig gode Halloween-oppskrifter, og et par tanker om feiringen!

    Nå er det snart Halloween! Den 31. Oktober nærmer seg nemlig med stormskritt, og selv om vi i Norge ikke alltid er helt sikre på hvilken dag eller helg det er Halloween, så er de...

Halloween Cupcakes med Tofarget Rosefrosting!

Super dekorative sjokolademuffins med tofarget krem i rosedesign. Vil du gjøre det lille ekstra kan du pynte med en eyeballsjokolade! Det er bare gøy med litt gru til Halloween! Jeg la ut bilde av...

Nominert til "Årets Bakeblogg" i Bakeren og Kokken Blog Awards 2015!

Jeg har vært så heldig å bli nominert til Årets Bakeblogger i Bakeren og Kokken's Blog Awards 2015! Det er utrolig gøy å bli nominert, og jeg gleder meg masse til å følge konkurransen og se alle b...

Halloween Monster Fudge!

English Instructions at the bottom! Noen av ingrediensene i denne oppskriften er tilsendt, men innlegget er ikke betalt. Her kommer oppskriften jeg la ut teaser til på Instagram tidligere denne u...

Sukkerfri Eplemuffins med Hasselnøtt Streussel!

Jeg vet at dette er andre sukkerfrie oppskrift på rad, men jeg har gått og tenkt på denne oppskriften og lurt på om den kunne funke. Og det gjorde den jo, kjempefint faktisk! Og nå som de norske ep...

Glaserte Sukkerfri Pecannøtter med Kanel og Vanilje! (Sukkerfri brente nøtter)

  Endelig fikk jeg prøvd ut Fibersirup Gold, et sukkerfritt alternativ til sirup og honning! Kjøpte det jo med en gang det kom i butikken og har gått og tenkt på denne oppskriften siden somme...
Marie H. Roald -TheVanillaMonologues

Marie H. Roald -TheVanillaMonologues

29, Bærum

Dette er en blogg om alt jeg baker, mikser, tester og lager. Her vil du finne blant annet egne oppskrifter, egne matfoto, og produkttester av snacks og godteri. Kontakt: thevanillamonologues@hotmail.com Instagram: @TheVanillaMonologues

Finalist 2016 - Norges Beste Bakst Finalist 2015 - Norges Beste BakstFollow Follow on Bloglovin matbloggsentralen_logo1

Kategorier

Arkiv

hits