Produkttest: Fanta Peach Tropical!

Se hva jeg fant i dag!

Bildet er lånt fra Coca-Cola Enterprises Norge sin Facebook side.

Jeg var innom Shell og der sto den gitt. Det er rart for jeg pleier aldri å drikke brus med sukker, men jeg ble jo nysgjerrig da, når den står der og er ny! Jeg fant faktisk en annen nyhet også; Cloetta Power Break 2. De har nettopp kommet med en til som heter Power Break, bare at den er i oransj og rødt design. Power Break 2 er i blått design. Eget innlegg om disse senere. 

Over til den nye Fantaen! Den har vist vært ute en stund, men jeg har altså ikke sett den før nå. Er det noen andre som har smakt den?

Designet var litt så som så, ikke akkurat noe man legger merke til om man ikke vet at man leter etter spesifikt denne flasken, jeg kom over den helt random da jeg så etter en Fanta til venninnen min.

En ting skal de ha pluss for, formen på flasken gjør at den er enkel å holde og behagelig å drikke av. Bedre en tradisjonelle “rette” flasker syns jeg.

Fargen på selve drikken er dus og delikat nok. Men minner om Fanta Lemon og gir derfor en forventning om en sitronsmakende drikk. På en annen side, hvordan skal man representere fersken gjennom en farge.. rosa kanskje?

Smaken var også grei, ikke noe å hoppe i taket for, men god og søt og litt tropisk som navnet tilsier.

Jeg merket derimot ikke så mye til denne fersken smaken. Det var heller en litt mildere versjon av Fanta Exotic.

En litt tydeligere ferskensmak hadde vært godt, siden den like vel heter Peach Tropical. Hvor er ferskenen?

Ikke for at den ikke var god, det var den, bare litt utydelig rett og slett. Good, but not great, you know?

Det hadde også vært fint om det faktisk kom noen nye smaker for oss som liker brus uten sukker. Kanskje til og med stevia varianter? 

Ikke helt min greie med andre ord, men jeg tror fremdeles det er mange som kommer til å prøve den nå som solen gløtter og minner folk om sommer, frukt, saftis og strand.

Gjennkjøp: Antakeligvis ikke. Litt fordi jeg sjeldent drikker brus med sukker og litt fordi den ikke stakk seg noe særlig ut.

 

 

#produkttest #matblogg #kakeblogg #matvarer #fanta #cocacolacompany #cocacola #nyhet #sommer #brus #fantapeachtropical #gjennkjøp #matvarebransjen

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

Siste innlegg