Produkttest: Popcornnyheter fra Lime Nordic!

I dag har jeg to godbiter til dere, nemlig Popcorn Indiana Movie Theater Popcorn og Popcorn Indiana Fit Popcorn Parmesan & Herbs!

Bildene er lånt fra Popcorn Indiana’s hjemmesider.

Jeg vet ikke med deg, men om sommeren får jeg alltid lyst på noe salt på kvelden! Jeg tror det er varmen og det at jeg vanligvis spiser søte ting gjennom hele dagen når det er varmt.. skyr, jordbær, moreller, vannmelon, is… all sweet. Så når kvelden kommer er det veldig godt å ha noe salt og knasete å tygge på!

Jeg har vært så heldig å få smake disse av Lime Nordic, og jeg må ærlig innrømme at de imponerte mer enn forventet!

Den første typen jeg smakte var  Popcorn Indiana Movie Theater Popcorn, vanlig poppet popcorn, med en vri.

Vrien er at man faktisk kan varme denne posen i mikroen og få varmt og deilig popcorn rett fra posen. Jeg likte dette jeg, det ble liksom litt mer popcornete med varmt produkt.

Man river bare av en liten flik av et hjørne av posen, varmer den i noen sekunder og så nyter!

Konsistensen er fluffy og ferskt, ikke som annet popcorn jeg har smakt som allerede er poppet. Dette kjennes faktisk nypoppet.

Smaken er rund og god, salt men ikke for salt, og med et hint av smør uten at man får et ekkelt smørlag på fingrene når man spiser det. Den smaker virkelig som kino-popcorn!

Gjennkjøp: Ja!


Den andre smaken jeg testet var jeg litt mer skeptisk til… jeg har aldri vært stor fan av parmesan og synes ofte snacksprodukter med urter kan bli litt i meste laget, men her ble jeg overbevist!

Popcorn Indiana Fit Popcorn Parmesan & Herbs smaker ikke kvalmt av gammel parmesan slik andre parmesanprodukter kan gjøre. Den er mer rund i kantene om du skjønner hva jeg mener, fyldig og med innslag av urter. Etter noen biter kjenner du at det begynner å varme litt i tungen som ved pepper, det er nok urtene tenker jeg! Det smaker litt provencalsk av disse urtene forresten, rosmarin, persille, sort pepepr og salt. Nam! Det høres kanskje rart ut med ost og urter på popcorn men dette bare funker.

Skulle forresten tatt bilde av produktet her men eh.. det ble på en måte borte veldig fort. 

Fit Popcorn inneholder også lite kalorier, kun 40 kalorier per porsjon, og rundt 130 for hele posen. Det er mye snacks for “pengene” det, spesielt når det smaker så godt og tilfredstiller snackbehovet. Nei hva kan jeg si, jeg er solgt.

Gjennkjøp: Absolutt!

 

#popcorn #produkttest #limenordic #popkorn #snacks #sommer #mat #matblogg

6 kommentarer

Siste innlegg