Maple Brown Sugar Pecans til Farsdag!

På søndag er det farsdag!

I og med at jeg er så glad i spiselige gaver så ble det naturlig å lage noe godt til pappa’n min.

Han er ikke sånn superglad i kaker, men han elsker nøtter, og derfor tenkte jeg at dette ville passe fint inn. Dette er nøyaktig nok til en farsdagsporsjon til bare pappa som han kan kose seg med.

Disse nøttene er ikke alt for søte, og jeg synes lønnesirupen og det brune sukkeret matcher den naturlige smaken fra pecannøttene. Er du glad i litt ekstra søtsmak så legger du til 1 ts med brunt sukker.

Feirer du farsdag? Og hva skal din pappa få i gave?

 

Du trenger (1 porsjon) :

70 gram pecannøtter

2 ss mørk lønnesirup

1 ss brunt sukker

1 ts kanel

1 klype salt

 

Du gjør:

Ha  lønnesirup, brunt sukker, kanel og salt i en bolle. Rør rundt.

Ha pecannøttene i bollen og rør godt til alle nøttene har litt glaze på seg.

Ha nøttene på en bakepapirkledd stekeplate og ha over resten av glazen.

Stek nøttene på 175 grader i ca. 15 minutter.

Åpne ovnen og rør rundt i nøttene et par ganger under steking, jeg gjorde dette 3 ganger.

Når nøttene nesten ikke er våte av lønnesirupen lenger, og sukkeret har krystallisert seg som et belegg på nøttene så er de ferdig.

Avkjøl på platen.

Oppbevar i en lufttett boks.

#farsdag #fathersday #november #pecannøtter #pecans #glazedpecans #maplepecans #maplesyrup #brownsugar #godtno #matbloggsentralen #bakemag #5omdagen #brodogkorn #møllerensinspo #bakeblogg #kakeblogg #matblogg #vegan #whatveganseat #vegansnacks #feedfeed #f52grams #naturallysweet #naturalsweeteners #matfoto #foodphotography #kandisertenøtter #bildeshoutnovember

7 kommentarer

Siste innlegg