Mine beste Halloween oppskrifter!

 
 

Nå er det snart Halloween!

Den 31. Oktober nærmer seg nemlig med stormskritt, og selv om vi i Norge ikke alltid er helt sikre på hvilken dag eller helg det er Halloween, så er det da altså denne datoen, og kun da, man skal tussle rundt i sine mest grusomme kostymer og be om godteri.

Halloween- fester blir dog ofte lagt til en helg, og det er tilfeldigvis nå til helgen! 

Men hvordan skal du be om godteri uten at det høres ut som “øh.. har du en snickers til overs?”.

Du sier “Trick or treat” eller på norsk “Knask eller knep!”, og jeg har en liten oppfordring til dere som skal gå trick or treating, som det heter. Om noen ikke vil åpne døren, eller ikke har lyst å feire ved å gi ut godteri, så godta det med et smil, og IKKE gjør et knep eller ugang på huset eller mot dem det gjelder. For at det skal være hyggelig for alle den kvelden, enten de feirer eller ikke, håper jeg vi kan være snille mot hverandre og akseptere andres valg om å delta eller ei. Noen har små barn i huset, eller husdyr som ikke liker at det ringer på sent. Noen er ikke komfortable med å åpne døren for fremmede, og noen har rett og slett ikke lyst å feire. Og det skal være greit, synes jeg!

Når det er sagt håper jeg de som går trick or treating har det kjempegøy og virkelig får følt på Halloweenstemningen med fine kostymer og masse godteri! 

Har du planer om å ta imot når det ringer på døren, så kan det være fint å være forberedt med godteri og pynt! De fleste vil vel foretrekke godteri som er kjøpt i butikken og er forsvarlig pakket inn så det er enkelt å dele ut, men skal du for eksempel kose deg med snopet selv, eller lage til en Halloweenfest, så kan du kjøre på med hjemmelaget!

Og da trenger man noen ganger litt inspirasjon til hva man skal lage. Her kommer mine forslag. Du finner både kake, cupcakes og fudge, og til og med en oppskrift på sukkerfri marsipan formet som gresskar!

Det er kanskje ikke alle som feirer selve Halloween, men det betyr ikke at du ikke kan kose deg med godteriet som følger med! Kanskje også spesielt til dere har jeg plukket med to oppskrifter med masse god høstsmak, som ikke er like flashy som de andre oppskriftene, men som absolutt er verdt å lage en mørk høstkveld!

Med andre ord burde det være noe for alle her.

HAPPY HALLOWEEN!

 

Sjokoladecupcakes med tofarget rosefrosting

Red Velvet Bloody Heart Cake

 
 

Halloween Monster Fudge

Pumpkin Chocolate Chip Snickerdoodles

Sukkerfrie Marsipangresskar

Chai Spice Sjokoladetrøfler

 
 

 

#halloween #diy #halloweeninspo #dessert #bakst #konfekt #bakeblogg #matblogg #dessertblogg

4 kommentarer

Siste innlegg