Vinner av Christmas Giveaway 2013!

Ja, da har jeg trukket en vinner, og det ble *trommevirvel* Karin Helen! Gratulerer så mye! Du vil motta en pakke i posten med godsaker fra både iHerb og Reese’s 🙂 nemlig dette:

Naturlig Macaroni and White Cheddar uten kunstige smaker eller tilsetninger av merket Back to Nature, 4 steviasøtet sukkerfri sjokoladebarer av merket Chocorite, 3 pakker Reese’s Peanutbutter Cups og en candycane fylt med mini Reese’s Peanutbutter Cups!

Jeg trakk også en ekstrapremie som vil motta fire pakker Reese’s Peanutbutter Cups og det ble Rebekka Mellegaard, gratulerer til deg også!

Jeg kontakter vinnerne på mail. 

Så gjennstår det bare å ønske alle en god jul, og et godt nyttår!

Christmas – GIVEAWAY 2013!

Nå har det vært stille noen uker her på bloggen, og jeg kom til å tenke på her om dagen at jeg har lyst å gi litt tilbake! Jeg syns det er veldig gøy å gi og det er få ting som gir meg så mye glede som å gjøre andre glade så here we go: Christmas Giveaway 2013!

Har ikke rukket enda å ta bilde av det jeg skal gi bort, da dette er et ganske spontant innlegg, men det kommer siden om det er stemning for det. Jeg kan si så mye som at det kommer til å være en blanding av sukkerfritt og sukkerfullt godteri fra både iHerb og Reese’s. Denne konkurransen er ikke sponset, bare så det er presisert.

Reglene er som følger:

  • Skriv en kommentar på dette innlegget hvor du forteller enten hvilken oppskrift du liker best her på bloggen, eller hva din egen favorittoppskrift er.
  • Om du vil kan du også dele dette innlegget, eller ditt favorittinnlegg på Facebook, men du må ikke!
  • Vinneren (Kanskje to) blir trukker 23. Desember!

God førjul alle sammen!